Neden mi Değişim ? Neden mi Meral Akşener ?

17-25 Aralık'ın ardından Türk Milletine şirin gösterilmek için, utanmadan ay yıldızlı şanlı albayrağın önünde ropörtaj yapılan "Hayırsever işadamı Rıza Sarraf" ın Amerika'da faka basınca aynı basın tarafından "İran asıllı iş adamı Reza Zarrab" yapılmasına zerre tepki verilmediği için Değişim, bunun için Meral Akşener.

Bu fakir milletin kaynaklarını sömürenler sadece iki kuru açıklamayla kamuoyuna teşhir edilemez. Millet zaten okumuyor, araştırmıyor, merak etmiyor. Sen meseleleri ilgi çekici hale getireceksin ve hesap soracaksın.

Ne oldu sizin çözüm ortağınız hayırsever iş adamına diyeceksin, alayınızın vakıflarına milyon milyon bağış yapmış diyeceksin, Amerika da Reza yakalanınca Türkiye deki ilişkilerinin yeniden gözden geçirilmesi için Meclis'i göreve davet edeceksin. Ak'lar yine işin üstünü örtmeye kalkarsa kanal kanal, il il gezip durumu millete Bilal'e anlatır gibi anlatacaksın.

Türkiye iktidar partisi için bulunmaz bir cennet haline geldi. Zira muhalefet bulunduğu yer ve konumdan memnun olmalı ki Meral Hanım'ın dediği gibi "Ver yesin, ört uyusun" kıvamında politika yapmaktan vazgeçmiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücülerin gücü bu ülkedeki bütün haksızlıkları, yolsuzlukları önlemeye, bitirmeye yeter. İş ki başımızda millete ümit veren bir lider olsun. Bu güç layıkıyla yönetilebilsin.

Gelinen durumda tüyü bitmemiş yetimlerin hakları Reza gibi dede öğüdünü tutup,  "o...puyla memurun bahşişini baştan veren" adamlar tarafından yeniyor, zamanın makam mevki sahipleri doların yeşilini yetimlerin masum yeşil gözlerine tercih ediyor ve Ülkücüler olarak biz susuyoruz.

Bu ülke bizimse, biz bu ülkenin çimentosuysak, biz varken herkes rahat olmalıysa bunu göstermenin zamanı çoktan gelmiştir. Ortalık REZAletler, Yüce Türk Milletinin a.... koyanlar, sıfırlayanlar, taciz/tecavüzcülerden geçilmiyorken, neden biz Salı Meclis Grubu konuşmaları haricinde ortalıkta görünmüyoruz.

Seçip Milletin Meclisine yolladığımız milletvekillerimiz aktif değil, pek çoğu milletin kendilerine verdikleri oyun karşılığını veremiyorlar. Milletin sorunlarıyla hemhal olmuyorlar, MHP nin iktidarın önemli bir alternatifi olduğu gerçeğini Millete kabul ettiremiyorlar.

Hangimiz terör örgütü sevici Pervin Buldan Yüce Meclis'i yönetirken, bizimkilerin örümcek bağlamış köşelerden bunu izlemesini içimize sindirebiliyoruz ? 7 Haziran da 80 idik, 1 Kasım da 40 a düştük. Allah korusun bu Değişim olmazsa ilk genel seçimlerin ardından da oturumları Meclis TV den izler hale geliriz. 

Mesele vekil sayıları, alınan oy oranları değil. Mesele mevcut yönetimiyle MHP nin milletin kalbine girememesi, sızına deva, yarasına merhem olamaması, sevincini paylaşamaması, ruhunu okşayamaması.

MHP bu değil. MHP sırça köşklerden yönetilebilecek bir parti değil. Milletin bizatihi kendisi olan MHP Milletle kucaklaşmadan yönetilemez.Yönetilemiyor da zaten.

Bu yüzden 19 Haziran çok önemlidir.

Türk Tarihinin en önemli dönüm noktalarından bir tanesidir 19 Haziran.

19 Haziran da MHP Üst Kurul delegelerinin yakacağı ateş, yakın geleceğe ve sonrasına etki edecek, Türk'ün şanlı mührünü yeniden emanet alacak, doğru, dürüst, ahlaklı ülkücü kadrolarıyla vatan toprağını yönetecek bir Milliyetçi hükümetin kapısını ardına kadar açacaktır.

Bunun için Değişim, bunun için Meral Akşener...

19 Haziran'da kongreye...

Allah utandırmasın...