Meral Hanım'ın  yaptığı il ziyaretlerini bugüne kadar hep Haber Erk in canlı yayınlarından takip ediyordum. Söğüt-Bilecik toplantısını izlerken "Ben de orada olmalıydım" diye hayıflandım ve sonra kendimi önce arabamda, sonra yolda en nihayetinde de Bursa Atatürk Spor Salonunda buldum...

İğne atsan üç hilale takılıp yere düşmeyecek kadar kalabalık bir salon, coşkulu ülküdaşlar, mitinglerinde bayrak olmayan Açılım ihanetçilerine inat :

Rengi kan kırmızı ay yıldızı ak

O mübarek bayrak işte bu bayrak

Dercesine gururla, nazlı nazlı dalgalan ay yıldızlı şanlı bayraklarımız...

Hiç uzatmadan ve de süslü cümlelere baş vurmadan kesin olarak söyleyebilirim ki :

Meral Akşener Milliyetçi Ülkücü Hareket'in üzerideki ölü toprağını kaldıran kadın olmuştur.

Meral Akşener Milliyetçi Ülkücü gönüllerde coşkuyla filizlenen Türk Devletinin yeniden Türk Devleti gibi yönetilebilmesine dair inancın adı olmuştur.

Meral Akşener Ülkü aşkıyla yanan gönüllerin sultanı, devlet millet sevdalılarının umudu, suya hasret kutsal vatan toprağının Milliyetçi yağmurudur.

Siz Meral Abla,

Omzunuzda çok ağır bir yük taşımaktasınız.

Siz Milliyetçi Ülkücü Hareket in umudu, sesine kulak verilme beklentisi, ülkücü vekilleri - yöneticileri sosyal medya yöneticisi olmaktan çıkarıp sokağa indirecek, mahalle mahalle, ev ev gezdirip milletle buluşturacak, milleti yeniden milletle hemhal edecek güçsünüz.

Bu Hareket size inandı, sokaktaki Ali amca inandı, ev hanımı Gülten Hanım inandı, yıllardır önüne sunulan bütün ak böreklere rağmen MHP den vazgeçmeyen, ancak bir hali hatrı bile sorulmayan Balıkçı Abdullah size inandı.

Meral Hanım,

Bu büyük millet tam 4.653 yılın ardından yine bir Asena nın liderliğinde zincirlerini kırmak, Ergenekon'dan bir kez daha çıkmak istiyor.

Size güveniyor ve oldukça da inanıyor.

Ben de dün Bursa yı canlı canlı gördükten sonra, kalbimden gelen kocaman bir inançla, bize dair kutsal yeminin sonundaki gibi haykırmak istiyorum :

BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ...

Allah utandırmasın...