Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Süper Lig’den çekilmek için onay aldıklarını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen gazeteci Lube Ayar, sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile gerçekleştirilen sohbet toplantısının detaylarını paylaştı.

"SPONSORLARDAN ONAY ALDIK"

Ali Koç bu toplantıda yaptığı açıklamada, "Anormalliği normalleştirdiğimiz için bu noktaya kadar geldik. 2 Nisan'da kongre üyelerimizle tüm ihtimalleri istişare edeceğiz. Bütün sponsorlarımızla görüştük, yazılı onaylarını aldık, biz neredeysek onlar orada olacaklar." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Ali Koç "Kredilerimiz için bankalarla da görüşeceğiz. Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Alt lige inmek, bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek veya yurt dışında bir takım almak da ihtimal dahilinde.. Fakat bu kongrede netleşecek." dedi.

Manisa F.K, Adanaspor Maçında Hayatta Kalma Mücadelesi Verecek Manisa F.K, Adanaspor Maçında Hayatta Kalma Mücadelesi Verecek

Ali Koç, "Hangisini yapacağımızı şu anda kesin olarak söyleyemem. Fakat hiçbir şey olmamış gibi davranmayacağımızı garanti ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Habererk Habererk