Hallerini zavallı olarak tanımlamak en doğru ifade olur.. 

ABD dışişlerinden gelen randevu talebine evet deyip, Meral Akşener Hanımefendi'yi bu heyetle görüşmek için oraya gönderdiler!!

Şimdi ise ,sanki çok büyük suç işlenmiş gibi gazete paçavrası pravdaların da bu durum kullanılıyor.. 

İftira sıvacısı sözde yazarlar tarafından bu konu allanıp,pullanıp öne sürülüyor.

Acizce sorulan sorulardan bir kaçı şu: Meral Akşener açıkla, Ali Serim kimdir? Ali Serim ile İlişkileriniz ne boyuttadır ?

Acziyetlerini bu kadar aşağılık ve aciz şekilde ispatlayanların durumunu açıklamak istedim. 

Alanında çok başarılı hariciyeci olan kıymetli bir ağabeyimizi aradım. Kendisine bu yazıdan bahsettim ve sorularımı sordum. Kendisiyle aramızda şöyle bir diyalog gerçekleşti: İsmail kardeşim bahsedilen kişi ,Türk Dışişlerinin memurudur o hinterlantın insanıdır.Dışişlerinde her devletin ayrı birim ve masaları vardır,konuya hakim kişiler bu tip görüşmelerde hazır bulunurlar.Devlet politikalarında devam esastır .Dolayısı ile bu memur arkadaşlarımızın TSK daki subayımızdan,emniyetteki polisimizden,adliyedeki savcımızdan farkı yoktur!Görüşmeler Türk Devleti tarafından kaydedilir,bu tür görüşmeler asla gizli olamaz.Görüşmelerde keyfiyet uygulanamaz.


Bu tip şeyler üzerinden değil dava arkadaşınızı, rakibinizi,düşmanınızı suçlasanız bütün dünya her tarafı ile size güler ,dedi.

İlaveten, kardeşim ciddiye almayın diyeceğim, ama yıllardır oluşturulmuş mankurt bir taraftara ne anlatsalar anlatılanlara inandırıyorlar! Gülüşerek telefonu kapattık! 

Anladım ki biz gazetecilerin sık sık istihbaratcı,hariciyeci ve ekonomistlerle sık sık görüşme yapıp bilgilerimizi güncellememiz gerekiyor. 


Şimdi işe biraz komiklik katalım. Ali benim gizli ama çok da yakın olduğum arkadaşımdır.Onu ocaklarımızdan, planyarak Dışişlerine sızdırdık Sıkıştığımız zamanlarda lazım olur diye! İşleri ülkücülerin parası ile ülkücüleri karalamak,iftira atmak işi olan bu zavallılara ben artık ülkücü demiyorum.Diyenleri de ülkücü vicdanlara havale ediyorum.Bize küfredenleri palazlandırmaya çalışıp,akabin de makalelerle bu küfürbazları güçlendirip, yarın şu kisilere küfredecekleriniz,hakaret edecekleriniz bugün dersiniz bu, iyi çalışın dercesine bu zavallılıklara tevessül edenler yarın bu hakaretlerin karşılığında oluşacak tazminatları ödeyecek partide,parti bütçesi de bulamayabilirler!


O zaman mağduriyet pazarlayacak adam da bulamayacaksınız! 
Sizi gazeteciliğin yüz karası adamlar !!! 

Para ile hakaret eden ,iftira sıvacısı hakaret timleri başkalarının değer yargıları üzerinden Ali Serim şivana hoş geldin twiti atmış diyerek iddialarına güya delil katmışlar! Bize ne Ali Serim den !! Bir ara tuvalete gidip pislik de bırakmış!Sen kanalizasyon sorumlusumusun ki? O zaman Sn.Bahçeli'nin HDP lilerle sarmaş dolaş fotoğraflarına ne demeli?

 Politika ,düşmanlarınızla da görüşmenizi gerektiren bir meslektir. 

Nedir bu bel altı alçakça iftiralar? 

Aslında hakarete uğrayan Meral Hanım değil Ülkücülerdir!

Bu zavallı anlayış ,ülkücülerin aklı ve zekası ile dalga geçmektedir!Ülkücüleri hafızasız ,gerizekalı yerine koyarak ,saçma sapan mukayeselerle üç bin satamayan gazetecik Ortadoğu ile algı yapmaya çalışmakta olan çok kötü bir taklitçidirler! 

Anlaşılıyor ki tüm bunlar deneme atışlarıdır! 
İftira dozları da artacak demektir! Tamam da , biz de yazarız hazır olun lütfen! 

MHP yi nasıl sinsice bu hale getirdiler görüyorsunuz değimli? Bu güne kadar işleri kolaydı. 

Yönetilebilir muhalefetle çelik çomak oynuyorlardı!

Ama artık yönetilebilir ne muhalefet ne de alan bırakmadık onlara. Delirmeleri ondan olsa gerek! Bu yazıyı hasta yatağımdan yazdım.Doktorlarım stresten uzak dur dese de,susarak vücuduma ve ruhuma vereceğim zarardan böylesi daha azdır diye düşünerek yazdım! 

Her zaman söylüyorum, gerginliğin tarafı olmayacağız,ülkücüyü ülkücüye kırdıracak her şeyden kaçınacağız,bunların bu iğrenç işgalcilik anlayışını bu şekilde bitireceğiz inşallah… 

Meyveli ağaç taşlanır diyerek taşa da meyveye de şükrediyoruz...Çalı olmaktan gurur duyan ve çalı olduğunun dahi farkında olmayan bir güruhtan olsak ne olurdu halimiz:)))Her zaman sevgi ve muhabbetle kalalım inşallah...