Adayını çeken BBP, MHP'yi destekleyecek Adayını çeken BBP, MHP'yi destekleyecek

Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar, Anavatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. İstanbul'un ticari potansiyelini ve marka değerini artırmak için çalışmalar yapacağını söyleyen Çınar, "Şehrin ekonomik büyümesine katkı sağlamayı hedefliyorum" dedi. Çınar, yaşlılara ve iş dünyasına odaklanan projeler geliştireceklerini de ifade etti.

Buna göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Sungur, Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erkan Eskiler, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nail Kaplı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Polat oldu.En son olarak  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Umut Çınar açıklandı.

Umut Çınar Kimdir?

Dünya Yaşlılık Derneği ya da kısaca DÜYADER, "yaşlılar"ı "genç büyükler" olarak adlandıran ve genç büyükler hakkında ulusal ve uluslararası düzeyde halkı bilinçlendirmek ve genç büyüklerin yaşam kalitelerini arttırmayı sağlamak amacıyla 2011 yılında Ankara'da kurulan bir dernektir. Kurucusu olan Umut Çınar'ın başkanlığını yürüttüğü dernek, çeşitli kuruluşlarla ve sivil toplum örgütleriyle de bir araya gelip toplumsal hizmet alanında birçok etkinlik düzenlemektedir.

Dünya Yaşlılık Derneği ile 2015 yılında kurulan Dünya Markalar Derneği, Umut Çınar'ın tek yetkili olduğu "Umut Çınarı" projesi adı altında yaşlılık ve markalaşma kavramlarıyla ilgili sosyal sorumluluk faaliyet ve projelerini tek bir çatı altına toplamış ve Köstebekgiller'in dünya çapında tanıtımını yapmaya başlamıştır

Editör: Habererk Com