İntihar girişiminde bulunan ve ağır yaralandığı öğrenilen Sancaklı yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Hülya Sancaklı'nın sağlık durumu ise öğrenilemedi.

Olayı öğrenen Saffet Sancaklı ise apar topar İstanbul'a gitti. Sancaklı'nın neden intihar girişiminde bulunduğu bilinmiyor.

Öte yandan Başbakan Binalı Yıldırım'ın Sancaklı'yı arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

İstanbul'daki evinde bilinmeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren Hülya Sancaklı, evde bulunan silahı başına dayadı ve ateş etti.

Olay, Büyükçekmece Alkent 2000 Sitesi’nde meydana geldi.

Silah sesi üzerine Hülya Sancaklı’nın odasına koşan yakınları, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden, ambulans görevlileri, ağır yaralı olan Hülya Sancaklı’yı hastaneye götürdü

Beylikdüzü Medical Hastanesine kaldırılan Hülya Sancaklı'nın geçirdiği ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

 Yaşanan üzücü olay sonrasında Başbakan Binali Yıldırım'ın da Sancaklı'yı arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi. Üzücü olayı duyan MHP İl teşkilatından da hastaneye partililerin gittiği gelen bilgiler arasında.

BAŞBAKAN UÇAĞINI TAHSİS ETTİ
MHP kaynakları, İstanbul’a gitmek için uçak bulamayan Sancaklı’ya Başbakan Binali Yıldırım’ın Başbakanlık uçağını tahsis ettiğini belirtti. 

Sancaklı'yı taşıyan uçak saat 22.10 sıralarından Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. VİP'den çıkan Sancaklı buradan eşinin tedavi gördüğü hastaneye gitti.

Sancaklı'nın eşinin vefat ettiği gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilişim