Ülkemiz içeriden ve dışarıdan amansız bir girdabın içerisine sokulmuş, can evinden vurulmuş aslan misali inim, inim inlemektedir.

Dışarıdakiler vatan topraklarımızı, içerdekilerde, ikballeri uğruna milletimiz parçalamak için bütün entrika ve ayak oyunlarını devreye sokmuşlardır. Vatandaşlarımız korku ve endişeyle, düşünce ve muhakeme kabiliyetini yitirmiş, güç odaklarının elinde adeta oyuncak olmuştur.

İktidar, okyanusun derin sularında rotasın kaybetmiş gemi misali, bir o tarafa, bir bu tarafa sürüklenip dururken, emperyalist güçler, arap baharıyla başlattıkları kan ve zulüm politikalarının nihai hedefi olan büyük İsrail projesini gerçekleştirmek için, stratejik bölgede yer alan ülkemize bedel ödettirmenin hazırlıklarını tamamlamışlar, Suriye ve Irak sınırlarımızın hemen dibinde, Peşmerge, PYD ve YPG birleşimiyle , BOP'un alt yapısını oluşturacak bir Kürt devletinin kurulmasına start vermişlerdir...

Yıllardır Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizi sözde Kürdistan haritası içerisinde gösteren ABD köpeği Barzani, kapalı kapılar arkasında AKP iktidarından aldığı tavizlerle, hain emellerini açıkça deklere etmekten çekinmemektedir.

Strateji ve ferasetten uzak dış politikalarımız, bilhassa komşu ülkelerle ilişkilerimizi bitirme noktasına getirmiş, uluslararası arenada ülkemizi yalnızlığa itmiştir. Bir tarafta ateş, diğer tarafta düşmanlık olmak üzere, ülkemiz iç içe girmiş iki çember arasında sıkışıp kalmıştır.

Tüm bu olanlar gösteriyor ki, ülkemizin huzura ve güvene kavuşması için, devletimizi, siyasal, sosyal ve ekonomik bataklığın içerisine sokan AKP'nin işgalinden kurtarıp, siyasi, ekonomik, kurumsal ve toplumsal dengelerimizi yeniden dizayn etmek için, Türk milleti olarak top yekun yeni bir millî mücadele başlatmamız gerekmektedir. Önümüzdeki seçimler ülke olarak bataklıktan önceki son çıkışımızdır. Rabbim büyük Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun.

T.T.K.Y.