***

1 Kasım seçimleri sonrası Ülkücü Milliyetçi tabandaki infiali tüm Türkiye gördü. Başbuğumuzun vefatından sonra Bahçeli'nin başa geçmesi sonrasındaki Mhp'nin çizgisinin değişmesi Mhp iç muhalefetin artmasına neden olmuştu. Bunun birikip patlama noktası 1 Kasım seçimleri oldu. Çünkü 2 milyon oy kaybı ve pkknın siyasi kanadı hdpnin gerisinde kalmayı Ülkücü Milliyetçi taban kendilerine yediremediler. Bahçeli gibiler bunu yedirse de tabanımız yediremedi. Şu anda en az yüzde 80 Mhp tabanı değişim istiyor. Daha doğrusu Mhp'de yönetim değişimi.

***

Geçmişi yazıp da sizleri sıkmak istemiyorum. Konumuz da o değil. Ama hala Bay Bahçeli hatasına devam ediyor inat ediyor. Kendi parti tabanı ile inatlaşıyor.

***

Bunu nereden mi anlıyoruz? Her gittiği yerde kimse karşılamıyor. Kimse gelmiyor. 15 Temmuz Fetö darbesi girişimi sonrasında da durum aynıdır. Buyursun miting yapsın görsün!

***

Bu yazım Bahçeli'ye son uyarım olacaktır çünkü yarın iş işten geçmiş olacaktır.

***

Acilen Milliyetçi Ülkücü temelden o argümanlar ile Akp Saray'a muhalefete başla! Aynen öyle. Yoksa Başkanlık 2 partili sistemde Mhp'yi Akp içinde eritmek senin vebalin olur. Bu muhalefeti tek tek yazıp okuyucuları boğmayım. Ama Başkanlık sistemini despotluğa gideceğinden tut da Kürdistan eyaletinin kurulacağına 2 partili sistem dayatmasını kabul etmemenize kadar yazabiliriz. Yoksa adınız ömür boyu Akp'nin bastonu koltuk deyneği ve Saray'ın arka Bahçelisi olarak anılırsınız. Siz muhalefet partisi genel başkanısınız. Milliyetçi Ülkücü temelde muhalefet yapın.

***

Hiç vakit kaybetmeden o divanınızı değiştirin Bay Bahçeli! Semih Yalçın medya ile alakası yok divanda o konuda görev vermişsiniz. Ve Semih Yalçın işi gücü hakaret küfür, gerçi sizi de öyle de konumuz o değil. Semih Yalçın, Akp’lilerin bile kabul etmediği Melih Gökçek’in özel kalem müdürlüğünden gelme birisi. Hayırdır bunu tutma göreviniz ney Bay Bahçeli bey? Şefkat Çetin gibi birisini oraya koymayı hiç yazmayacağım. Yani kos koca Mhp divanındakilere bakın. Onları sökün atın mevcut Mhp genel başkan adayları ile barışın oraya onlar koyun bakalım Mhp nasıl oy bakımdan da teveccüh bakımdan da nasıl patlama yaşıyor hep beraber görelim.

***

Meral Akşener ile acilen barışın kamuoyu önünde ondan acilen özür dileyin! Kadına kalkıp da Fetöcü paralelci diyip iftira hakaret ettiniz. Yetmedi Mhp’den attınız. O mini mitingler yaptığında ona Türk Milleti’nin ilgisi alakasını mı kıskandınız Bay Bahçeli bey? Bırakın bu işleri! Meral hanımdan acilen özür dileyip parti yönetimine geri alın.

***

Ortadoğu gazetesi rezil durumda acilen bu ekibi değiştirin! Özellikle de Saldıray Çiçek işi gücü hakaret küfür yazmak. İlkokul düzeyinde makale yazma becerisi var. Çocuk gibi makaleler yazıyor. Örnek; Nazlı Ilıcak Mehmet Metiner’i döver mi? Kos kocaman 40 yıllık Mhp’nin gazetesindeki seviyeye bakın. Gayri ciddi! Ülkücüler ciddi olurlar beyefendi! Daha profesyonel ekip gelmelidir o gazeteye! Bengütürk Tv’de aynı. Camiayı bilmeyen Ulusalcı eskinin dev solcusu Murat İde’den başka kos kocaman camiada yok mu televizyoncu da onu oraya getirdiniz?

***

Bu yazdıklarıma daha çok şey eklenir. Ek sıcak konular bunlar. Yazmaya kalksam satırlar yetmez.

***

Ha yine inat ettiniz! Yapmam etmem dediniz! Koltuğunuz için Saray’a Akp’ye yaklaşıp susup kaldınız. Bu sefer de muhalif Ülkücülerin Milliyetçilerin bu adam görevli! Görevi Mhp’yi yok etmek tezlerini aynen kabul etmiş manasına gelirsiniz. Sinan Ogan beyin Halk Tv’de konuştuğu gibi kırk yıllık Mhp’yi Ülkücülerim göz bebeği ile oluşmuş Mhp’yi yok etmek sizi yakar bitirir. Çünkü Başkanlık 2 partili sistemde Mhp diye parti kalmayacaktır. Tekrar soruyorum ve yazımı bu sorumla bitiyorum:

BAY BAHÇELİ BEY BUNLARI YAPMAZSANIZ SİZ GÖREVLİ MİSİNİZ? GÖREVİNİZ MHP’Yİ YOK ETMEK Mİ?