Gençliğin verdiği enerji ile heyecanlanıyor, olup bitenlere tahammül gösteremiyor, sağa-sola saldırıyorsun, Bu yaptıklarını geçmişte biz de yaptık. Bedelini ailelerimizle birlikte ödedik. Hala ödemeye devam ediyoruz. Ayni acıların ayni oyunlarla yaşatılamaması için uyarılarıma kulak vereceğini düşünerek bunları sana yazıyorum.

HDP Devletimizin anayasa ve yasalarına uygun, demokratik teamüller doğrultusunda kurulmuş yasal bir siyasi partidir. Bu yasal siyasi kuruluşa mensup birileri, ülkemizde terör eylemleri yapmaları veya teröristlere yardım ve yataklık yapmaları sana HDP Parti binasını yakma –yıkma hakkı vermez! Bu ülkenin istihbaratı, asayışını sağlayan polisleri, devletimizi korumak ve kollamak la görevli savcıları hakimleri var. Onları yakalamak cezalandırmak onların işidir. Senin kızgınlık ve heyecanla yaptıklarının tamamı suçtur, bununla beraber kendi geleceğini kendi ellerinle yok etme girişimidir. Bunu böyle bilesin!

Şimdi ülkemiz, vatanımız ve şehitlerimiz için haklı bir tepki koyman gerekirken heyecan ve telaşından dolayı veya birilerinin kışkırtması sonucu suçlu duruma düşüyorsun. Olup bitenlerin tamamı kameralarla kayıt altına alınıyor. Yarın bu kayıtlar aleyhine delil olarak kullanılacak. Sen ve arkadaşlarınız mahkûm olacaksınız. Kayıtlara sabıkalı geçeceksiniz. Çok sevdiğin Ülken ve Milletin senin gibi birkaç vatan evladını kaybetmiş olacak. Geçmişte bizim başımıza gelen sizlerindi başına gelecek. Meydan sizlerin dışındaki siyasilere kalacak. Buna asla izin vermemelisiniz!

Bir bak geçmişte, 1970 lı yıllarda vatan millet bayrak sevdasına kapılmış genç vatan evlatlarını bugün olduğu gibi çeşitli oyunlara getirerek sağcı solcu diye birbirine öldürttüler. Sağ kalanlarını cezaevlerine doldurdular. Birkaçını idam ettiler. Birçoğu ağır cezalar aldı. Aklını, ailesini ve sağlığını kaybedenler ile birlikte anlatılması mümkün olayan büyük dramlar yaşandı. Hala bu gün bu acıların bedelini ödüyoruz!

Bütün bunlar olurken memleketin başına kimler geçti biliyor musun? Bizler mücadele verirken, kahpe kurşunların önüne set olurken din tacirliği yapan, dergi, gazete satan, etliye sütlüye karışmayan ,sümüklü fotocular ile millete ve devlete aidiyet duymayan İslamcılar iktidar oldular. Servetlerine servet kattılar. Yönetirken ihanetlerin en daniskasını yaptılar ve kimse hesap soramadı! Bu gün değişen bir şey yok oyun ayni oyun figüranlar değişik. Her türlü imkân mevcutken ve tek başlarına iktidar oldukları halde yönetemedikleri ülkemiz de seferberlik çağrıları yapılmaya başlandı. Bunu şöyle anlamalıyız: Geçmişte olduğu gibi Türk Milliyetçilerini, ÜLKÜCÜLERİ sokağa dökmek suç işlettirmek ve bir kez daha devre dışı bırakmak. Bu seferki oyun BOP projesinin gerekleri arsında olmazsa olmazlarındandır. Bu oyuna gelme, ayni hataları işleme. Peygamberimizin “mümin yılan deliğinden bir kez ısırılır ”mesajını unutma!

Bedevi zihin yapısının oyununa gelip, yeni bir kardeş kavgasına asla izin vermemelisin! Terörün nasıl önleneceği ve nasıl ortadan kaldırılacağı ülkücülerin çalışmaları arasında mevcuttur. Devletimiz bu işin üstesinden gelebilecek kudrettedir. Bütün bu olumsuz durumlar, Devletimizin iyi yönetilememesinden kaynaklanmaktadır.

Bak kardeşim!

Aidiyet duyduğun ve mensup olduğun siyasi yapıda bu karanlık şer odaklarına hizmet edenler olabilir. Dikkatli ol. Etrafında seni ve arkadaşlarını provoke edenler, senin gibi görünen ama asla senden olmayanlardır. Sen Milletine, Vatanına ve Devletine hizmet etmek istiyorsan ALLAH ın kitabın da insanlığa ilk emri olan ”OKU” MESAJINA UY!!Kendini yetiştir. Bizleri içine düştüğümüz bu musibetlerden kurtar. Başka çıkış yolu yok. Bana inan ve güven.