Gazete 2023 sitesini okurken gözüme bir yazı çarptı. O da Akp'ye yakın gazeteci yazar Abdulkadir Selvi'nin Akp içindeki Bahçeli bizi kandırıyor seslerinin yüksek sesleriydi. 2010 referandumunda Fetö Akp kavgasını ve Davutoğlu Erdoğan kavgasının başlayacağını o zamanlar duyuran birisi olarak geçen Facebooktan şunları yazmıştım:

***

Yukarıdaki Facebook yazımda ne mi yazıyor? Akp'ye yakın gazeteci yazar Abdulkadir Selvi beyin köşesinden yazdığı Akplilerin Bahçeli bizi kandırıyor edebiyatının yansıması. Malesef yine haklı çıkmaya başladım yazılarımdan ve öngörülerimden ötürü.

***

Akplilerin yaptığını bizim camiadakiler tersten yapıyorlar. Bilge liderimiz Erdoğan'ı Akp'yi kandırıyor. Ve sonrasında TBMM'ye gelince Başkanlık teklifi bizden de hayır çıkacak Akplilerin bazılarından da hayır çıkacak. Akp'nin içine adeta Fetö bombası atıp Akp'yi darmadağın edip iktidar olacağız diyorlar! Kimler bilgeciler! Akpliler ne diyor Bahçeli bizi kandırıyor sanırım diyorlar!

***

Akplileri bilmem de bizim camiadaki Bilgeci ekibe diyorum ki: Geçmişte Erdoğan ile kim ittifak yaptıysa bugün başları fena halde dertte!

Örnek: Fetö ve hdpkk!

Demedi demeyin! Yarın sizlerin de fena halde başınız derte girebilir...