***
Değerli okuyucularım öncelikle belirtmek istediğim bir konu var. Bahçelidaşlar derken asla Bahçeli’yi masumca sevenlere yazmıyorum. Bahçeli’nin milis kuvvetlerine yazıyorum. Lak Lakla geçer derken de burada Leyleğe benzetme veya hakaret kastım yoktur. Teşbihte hata olamaz derler atalarımız.

***

Gelelim esasa konumuza. Eşsiz Bilge liderimiz Türkmen beyimiz Dsp ile koalisyonu bozdu vay be 3 Kasım'da tek başına geliyoruz merkez sağın oylarını aldık geliyoruz.

Sonuç: yüzde 8.5 baraj altı!

***

1 Kasım 2015'e yaklaşırken Akp'nin Saray'ın oyunlarını bozduk tek başımıza iktidara geliyoruz.

Sonuç 2 milyon oy kaybı!

***

Şimdi de 330 desteğini Akp'ye verir gibi yapacağız 330 sağlanmayacak. Akp'nin içine Fetö bombası atıp Akp'yi param parça edeceğiz. Ve sonuç ne mi olacak?

Sonuç: Referandum!

***

Referandum olacak! Bu sefer Bahçelidaşlar diyecekler ki: Vay efendim anketlerde Başkanlık sistemi geçmiyor eşsiz deha liderimiz Türkmen beyimiz yine Akp’yi tuzağa çekiyor. Referandumdan geçmeyecek. Erdoğan ilk defa yenilgiyi tadıp siyaset sahnesinden silinip gidecek.

Sonuç: Referandumdan Erdoğan zaferi!

***

Bitmedi durun bu lak lakçıların ömrü! Başkanlık sistemi gelince öyle bir aday dikeceğiz ki Erdoğan’ı bu sefer yıkacağız diyecekler. Müthiş sürpriz adayları Ankara’da Mevlüt Karakaya gibi. Hele ki dünyanın en büyük sürpriz adayı Ekmek İçin Ekmeleddin’i unutmayalım. Geçen Facebook’ta görmüştüm. Bahçeli’nin sürpriz Başkan çatı adayı dağı göğü yıkacak. O da Tunca Toskay! Ne garip de mi?

***

İnsanoğlu dünyaya bir defa geliyor. Başkası da yok! Onun için ömrümüzü lak laklarla değil veya yukarıda yazdığım kahve sohbetleriyle değil de Mhp için veya yeni oluşum için bir an önce harekete geçmemiz lazımdır.