Ah benim memleketim.. havası, suyu, insanı bir başka memleketim. İnsanına bak da.. gurur duy; aziz memleket! Senin kıymetini öyle biliriz ki.. “cm²’ne halel gelmesin” diye kuş gibi pır pır eder yüreğimiz. Denizini, dağını, düzünü bir ayrı SEVERİZ. Şehitler verir Oğuz soylular ve dahi kara budun.. aşkına! Senin göğünde hava alan, derende suyunu içen her kul, şeref ve ismet sahibidir ki.. hepimiz birbirimize insanca muamele ederiz. Töre yaşar, DEVLET ANA’dır! Senin toprağında sömürü yoktur; nesil bozuk para gibi harcanmaz. Her fert onurluca ve hakkını hukukunu alarak neşv-i nüma içindedir.. ey memleket! Bilir misin kadim memleket? Seni abat edelim, yaşanılası yer kılalım deyü Demokrasimiz var; Parlamentomuz var.. mebusumuz dahi var oğlu var… Velhasıl politik zadelere çok şey borçluyuz; onların sayesinde asrın en hit (GÖZDE) memleketisin!..

Kalkınma bakanı açıkladı; “ Meclisin bir saatlik çalışması(!) 600 Bin TL’lik bir maliyet getiriyor.” Senenin 150 günü ve 10 saat üzerinden hesabat edilmiş-miş… Vekil seçilen bir âdem ’in maaşı kaç para, biliyorsunuz. Yine de hatırlatayım. Kelle başı tam 16.000 lira iç ediyorlar.. ve emeklilik zamanı garanti 8.500 lira cepte… Bu paralar Türkiye gibi her açıdan gelişmiş (ilmen, iktisaden) müreffeh(!) ülkemiz için ÇEREZ parasıdır ya hu!.. Onlara helali hoş olsun.. nuş olsun!

Şu an devletlû vekiller Reşat altun cari fiyatına göre, ayda 20 adet kulplu rahatlıkla cukka edebilmektedir. Asgari geçimle karın gurultusundan kurtulma derdinde olan vatandaş ise ayda ancak 1,6 adet Reşat kulplu alarak abada erebilir. İş bu sayın vekiller aldıkları akçelerin hakkını verebilmek adına mesailerini öyle harç ediyorlar ki aha bir desti örnek: Bir kahraman vekil, diğerine seda eder “ Öldürürüm seni p.. kurusuuu..” Devamıyla “ Senin ananı s….. o….. ç…” Bu şahane hitabet ve nezaket meclis tutanaklarıyla vakidir. Kibar Mebus adam(!) Milletin Adamı’nın partisi AKEPE’nin şanlı vekiliydi... Yine malum partimizden bir SANAT erbabı mebus seçilmiş; amma lakin aldığı yükün (kulplu) ağırlığına dayanamayıp uyuya kalmıştı…

Türkiye sathında akıl, çile ve ülkü adamı olmanıza gerek yok ki… Dürüst ve ülkenin bekası adına ömrünü vakfederek liyakate mazhar olmuş kaç yiğit var?!. Her meclisi görmüş esamiden Serdengeçti misali, parasız pulsuz kaç kişi sayabilirsiniz. Hepsini bir tarafa bırakalım da şu TBMM çatısı altında, aleni VATAN HAİNLİĞİ yapanların kursağından geçen para kanımıza dokunur. “Ben kÜRDİSTAN vekiliyim” anırtısıyla eline kuruş kuruş para sayılan namertler iş bu meclistedir. Demokrasi, hak, hürriyet adına timsah gözyaşı döken alçaklar sürüsünün cirit attığı ol meclis çatısında hangi vatansever huşu içindedir?!. Türkiye Cumhuriyetini var eden Gazi Meclisin içini dolduranların bir konu mankeni olmaktan öteye geçemediklerini görmekteyiz. RTE’yi peygamber, Davutoğlu’nu asrısaadet halifesi; BAHÇELİ’ ye “BİLGE” de.. göze gir; birkaç şov yap olsun bitsin.

Neye layıksanız öyle idare olunursunuz. Eyvallah! Hesap soramayan, denetlemeyen; kendi hakkını ve memleket bekasını düşünemeyen kalabalıkların yeteneği ancak bu kadardır. Demokrasi asgari bir irfan istiyor; milli irade demek, aldığın %50 oyla DİKTATÖRLÜK istikametine yol alıyorsa muhasebesini yapması gerekenler bizleriz. Cumhuriyet ile Atatürk ve Devletin temel kaideleriyle hesaplaşmak isteyenlere cevaz veren bu toplum değil mi? Öyle senenin 1/3’ü mecliste pineklemekle, grup toplantılarında Genel Başkanları alkışlamakla, tereke yapanlara hesap soramayanların istikbali zemheridir. Çocuklarımızdan utanalım; onlara nasıl bir ülke bıraktığımızı göremiyoruz. Bugün; CHP’si ya da MHP’si kendi vatandaşına gerçekleri, tehlike ve haksızlıkları anlatacak dil sahibi olmadığı içindir ki.. manzara karşımızda bütün ablaklığıyla durur.

Mevcut iktidar ve lideri, zihninde var olanı hamle hamle gerçekleştirecek güce sahip. Sebebi basit; çünkü ona “DUR” diye bilecek siyasi muhataplık yok! Toplumun kahır ekseriyetiyle dokusu uyuşmayan CHP bir yanda; artık başındaki LİDER BAHÇELİ ’den sıdkını sıyırmış ahali karşısındaki MHP bir yanda.

CHP ve tabanının beyanında varit, ATATÜRKÇÜ-SOSYAL DEMOKRAT kimliği görmemiz gerekiyor. MHP’nin ideolojik kaynakları ve bugünün Türkiye gerçekliği hakkında yapacağı teorik muhakeme paralelinde, kaçınılmaz surette LİDER değişimi arifesini başarıyla tamamlaması icap ediyor. Yoksa şimdiye kadar gördüğümüz en büyük yalan, aldatma ve hile şebekesinin DİN makyajlı tezgâhı sürecektir. SAİT MOLLA haini dâhil, Damat Ferit, Aznavur ve Şeyh Said suretinde temaşa edenlerin koalisyonunda işgal olunan bir meclis MİLLİ olamaz! Ahalisi tefeci eline düşmüş, açlıktan karnı yapışmış, insan ve Türk olma onurunu o mecliste haykıracak; kürsüyü tepe taklak edecek MİLLETVEKİLİ yerine, her şeyi hiçe sayanlar; ancak maaşlarının derdine düşmüş ziyankârlardır. Her hâlükârda YÜK VATANPERVER MİLLİYETÇİLERİN OMUZUNDADIR!     

TANRI TÜRK’Ü KORUSUN!