Cumhurbaşkanı'nın "Hayır kullanacaklar 15 temmuzu yapanların yanında yer almaktadır" açıklaması, yersiz, mesnetsiz, kin ve nefret söylemlerinin yeni bir versiyonudur.  Sayın Erdoğan,  siz evetcilerinde, hayırcılarında cumhurbaşkanısınız, milletimizi tercihlerine göre kategorize ederek , hayır kullanacakları terörist ilan etmekte ne demek oluyor ?

Pkk terör örgütüyle Oslo'da, Dolmabahçe'de İmralı'da kol kola olacaksınız, fetö'yle yıllarca ortaklık yapıp aynı  tas'tan su içeceksiniz, siz terörist olmayacaksınız, vatan ve milletimizin bekası için, yoldan çıkmış bir adama demokratik haklarını kullanarak ülkemizi teslim etmiyeceğini söyleyen bizler  terörist olacağız.

Sayın Erdoğan söylermisiniz siz bu milletten neyin intikamını alıyorsunuz?

Elinize geçirdiğiniz devlet gücünü kullanarak akıl ve din fukarası bir kısım fanatik seçmenlerinizle birlikte,  bizleri yıldırıp vatanımızı elimizden almak mı istiyorsunuz? Bu millet anadolu topraklarını vatan yapmak için kanlarıyla canlarıyla  büyük bir diyet ödemiştir, gerekirse vatanı için ikinci bir diyetide ödemeye hazırdır bunu aklınızdan çıkarmayınız.

Size göre vatandaşlarımızı fetö'cü terörist ilan etmek bu kadar kolaysa, arkasına sığındığınız 15 temmuz katliamının darbe girişimi, tetikçi subaylar hariç tutukladığınız vatandaşlarımızında  terörist olduğuna inanmıyorum. 15 temmuz'un milletimizi bezdirmek, ülkemizi çökertmek için  düzenlenen  bir kurgu olduğunu düşünüyorum.

7 aydır 15 temmuz'u bahane ederek  milletimize yapmadığınız zulüm kalmamıştır . Devletimize, milletimize hatta kendinize yazık etmeyiniz.. "Zulümle abat olanın ahiri berbat olurmuş"..