Şık, klasik veya casual fark etmeksizin kombinleri tamamlayan, tek parça görünümlerin en önemli parçaları arasındaki ceket, stil sahibi bireylerin gardırobunu süsler. Vücut ölçülerinize ve stilinize uygun olduğunu düşündüğünüz ceket seçimleri tarzınızı ön plana çıkararak şık bir görünümün kapılarını aralar.

Ceket seçiminde dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri modelin vücut ölçüsü ile uyumudur. Seçeceğiniz ceket vücut ölçülerinizle uyuşmadığı takdirde dilediğiniz şık görünüme ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Bununla karşılaşmamak için incelediğiniz ceketin hangi kesimle üretildiğine dikkat edebilirsiniz.

Slim fit veya extra slim fit kesimle üretilen modeller vücudu saran, hatların ortaya çıkmasına yardımcı olan ceketlerdir. Formda bir görünüm elde etmek istiyorsanız ve kendinizi seçeceğiniz parça içinde rahat hissedeceğiniz düşünüyorsanız, bahsi geçen kesimlerle üretilmiş Cacharel erkek ceket modellerini tercih edebilirsiniz.

Konforlu kullanım ayrıcalığı elde edebileceğiniz geniş kalıp kesimler arasında comfort fit, standart fit ve regular fit gelir. Bu kesim şekilleri kullanılarak üretilen modeller vücudu sarmaz, kombininizi oluşturan diğer parçalarla birlikte rahatça giyebilmenizi kolaylaştırır.

Cacharel erkek ceketler, pek çok vücut şekli ile uyumlu, stil sahibi kombinlere imza atabileceğiniz, zamansız şıklığın ve modern etkinin bir arada bulunduğu modelleri sizlerle buluşturur. Bu modeller arasından yapacağınız seçimler yalnızca görünüm olarak değil, üst düzey kalite deneyimi bakımından da tatmin olmanızı sağlar.

Erkek Ceket Modelleri İle Şık Kombinler

Erkek ceket şık bir kombini ön plana çıkaran, özel davetlerin yanı sıra günlük ve casual görünümlerde de tamamlayıcı olarak yardımına başvurulan parçalar arasındadır. Farklı yaka kesimi ve cep tipine göre tercih edebileceğiniz, stilinizle bütünleşecek modellerle imza kombinler tasarlayabilirsiniz.

Tüm kanalları izleyebilmek için televizyon hackleme yöntemi Tüm kanalları izleyebilmek için televizyon hackleme yöntemi

Yaka kesimi ve cep tipi, erkek ceketlerin hangi stille uyum sağlayabileceğini gösteren kıstaslardandır. Şal yaka veya kelebek yaka gibi zamansız izler taşıyan kesimler özel gün organizasyonlarına ithafen yapabileceğiniz kombinlerde yardımınıza koşar. Bu kombinleri şık bir kravat veya papyonla, zevkinize uygun diğer aksesuarlarla tamamlayarak stil sahibi bir etki yaratabilirsiniz.

Günlük ve casual görünümler tasarlamak için de Cacharel erkek ceket modellerinden yararlanmak mümkündür. Dilerseniz tek renk dilerseniz desenli modeller arasından seçeceğiniz Cacharel blazer erkek ceketi bisiklet yaka tişörtlerle veya gömleklerle birlikte kombinleyebilir, kombininizi spor aksesuarlarla tamamlayarak modern görünümler elde edebilirsiniz.

Sıcak yaz günlerinde hem cildinizin nefes almasına yardımcı olacak hem de hava koşullarıyla uyum sağlayacak Cacharel ceket kombinleri için keten kumaş kullanılarak üretilen modelleri inceleyebilirsiniz. Kombinlerinizi polo yaka tişörtlerle veya keten gömleklerle birleştirerek birbirinden şık yazlık kombinlere imza atabilirsiniz.

Yün karışımlı kumaşlar kullanılarak üretilen kalın erkek ceketleri triko kazaklarla kombinleyerek soğuk kış günlerine özel görünümler elde edebilirsiniz. Bu sayede mevsim nasıl olursa olsun tek dokunuşla tamamlanmış, göz alıcı kombinler tasarlayabilirsiniz.

Ceket Ölçüsü Nasıl Alınır?

Şık bir görünümün en önemli unsurlarından biri doğru kıyafet ölçüsü alabilmektir. Bir kombini şık biçimde tamamlamak için ceket ölçüsü nasıl alınır sorusuna yanıt bulmak gerekebilir. Eğer özel dikim bir ceket sahibi olacaksanız ölçülerinizi kıyafeti sizin için dikecek kişilerin alması işleri kolaylaştıracaktır. Ancak hazır giyim bir modeli bedeninize en uygun biçimde satın almak için mezura kullanarak ölçülerinizi rahatlıkla alabilirsiniz.

Cacharel erkek ceketlerinin ölçüsünü almak için öncelikle boyun, göğüs, bel, omuz genişliği ve kol boyu ölçülerinin doğru biçimde alınması gerekir. Yukarıda da belirtildiği gibi kıyafet ölçümlerinde kullanılan mezuralardan yardım alarak, ihtiyacınız olan ölçümleri gerçekleştirebilirsiniz.

Vücut ölçülerinize uyumlu bir cekete sahip olmak için omuz genişliği ölçüsünü iki kolun başlangıç noktası arasında kalan mesafe kadar almaya özen gösterebilirsiniz. Ayrıca incelediğiniz ceketlerin bel ve göğüs ölçülerinize uyumlu olup olmadığına da karşılaştırma yoluyla rahatlıkla karar verebilirsiniz.

Editör: İsmail Türk