ÇÖZÜM SÜRECİ ve ZAFİYET

 

"Bu süreci terör örgütünün kötü niyetlerini hayata geçirmek için istismar ettiğini gördük.

 

Kamu görevlilerinin gelişmeleri eksik veya yanlış değerlendirmesinin, bu konuda zafiyete yol açtığı anlaşılıyor." demiş. Kim ?

Sayın Cumhurbaşkanı'mız. Nerede ?

Muhtarlar toplantısında. Ne demek bu ?

Yani demek istiyor ki "Çözüm sürecinde örgütün palazlanmasına, bugün verdiğimiz şehit sayısının bir hayli fazla olmasına bölgedeki kamu görevlilerinin zafiyeti yol açmıştır." Vay vay vay vay...

Ama daha 1-2 hafta evvel "Valilere operasyon yapmayın talimatını ben verdim" diyordu.

Der, der kardeşim size mi soracak ? Dün dündür bugün de bugün...

Nasıl bugünün FETÖ su bir zamanların Muhterem Hocaefendisi", bebek katili bir iki ay evvelin "Kanaat Önderi" ve dahi Zekeriya Öz isimli aranan şahsı, geçmiş zamanın "Kahraman Savcı" sıysa , dünün emre itaat ederek TSK ya operasyon izni vermeyen valileri de bugünün zafiyet göstermiş kamu görevlileridir.

 

Ama onlar , aldıkları devlet terbiyesi gereği verilen emre uydular.

 

Orasını karıştırma kardeşim rahmetli babaannemin deyimiyle anarşit misin ?

Ama böyle olmuyor ki, ülkede sivrisinekler için havaalanı yapsalar "Asrın Projesi" diye sunup, gerim gerim gerinerek açılış kurdelesini kesenler, ne zaman verdikleri kararlar neticesinde olaylar patlasa ya kandırılmış, ya aldatılmış, ya da başkalarının hataları yüzünden yere çakılmış oluyorlar ve Büyük Türk Milleti'ne hesap vereceklerine, zeytinyağı misali üste çıkıp "Durmak yok yola devam" diyebiliyorlar.

Amma konuştun be kardeşim, sen ölü yıkamayı biliyor musun bakim ? Yok. Alın bunu, alın bunu, alın bunuuu...