Türkiye yeni anayasayı ve başkanlık sistemini tartışıyor. Teklif edilen 18 maddenin ayrıntılarını uzmanlar seminerde anlatacaklar.

Çağdaş Çözüm Beyaz Nokta Gelişim Derneği tarafından organize edilen seminer, 25 Mart Cumartesi günü saat 11:00'da KRT Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Çağdaş Çözüm Beyaz Nokta Gelişim Derneği Başkanı Ferit Atay'ın moderatör olacağı seminerde, başkanlık ile parlamenter sistemleri karşılaştıran çalışmasıyla dikkat çeken Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre Bağce önemli bilgiler aktaracak.

Dünyanın en büyük barosu olan İstanbul Barosu'nun başkanı avukat Mehmet Durakoğlu ve sorunların çözümü için geliştirdiği projeler üzerinde çalışan Kültür ve Turizm eski Bakanı Tınaz Titiz de seminerde konuşmacı olarak yer alacak.

Çağdaş Çözüm Derneği, semineri vatandaşların anayasa konusunda daha nitelikli bilgi sahibi olmaları için düzenlediklerini açıklarken, akıllarda hiçbir soru kalmaması için katılımcılara da söz hakkı verileceğini duyurdu. Dernek ayrıca, semineri izlemeden kararınızı vermeyin şeklinde bir uyarıda da bulundu.

Editör: TE Bilişim