FETO, DARBE VE MHP 

 

15 Temmuz muhakkak ki,  önümüzdeki yıllarda daha iyi anlaşılacak ve daha net görülecektir. Ancak bu hain plan aşamasına nasıl gelindiği iyi özümsenmeli, ilerleyen yakın tarih sürecinde başka hain planlara zemin hazırlanmamalıdır. 

15 Temmuz gecesi sokaklara çıkan; sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkene ve vatana sahip çık çağrısına, hiç düşünmeden uyan, her zaman olduğu gibi söz konusu vatansa gerisi teferruat diyen ÜLKÜCÜLER olmuştur. Darbeci hainlere karşılık veren gurupların içinde ön saflarda yine BOZKURT İŞARETİ YAPIP, TEKBİR  getiren ÜLKÜCÜLER olmuştur. Senden benden ayırımı yapmayan VATANA KARŞILIKSIZ sevgi bağı ile bağlı ÜLKÜCÜLER yine sokakları doldurmuştur.  

Sayın Devlet Bahçeli devlet adamlığını gösterip, hükümetin yanında olduğunu açıklayan ilk lider olmuştur. Biz sayın Devlet Bahçeliye muhalefet eder iken; asla devlet adamlığına söz söylememiş ve söyletmemiştik. Biz, Ülkücüler devlet kadrolarından uzaklaştırılıyor. Ülkücüler iktidardan uzaklaştırılıyor, neden buna engel olmuyorsunuz diye karşı çıkıp muhalefet yapmıştık. 15 Temmuz Süreci bu olguyu çok net gösterdi. 

AKP hükümeti FETO TERÖR örgütü tarafından yıllarca kullanıldı. İLK İŞ OLARAK VATANI MİLETTİ İÇİN CANINI VEREN, 15 TEMMUZ GECESİDE, BUNU YAKIN TARİHTE GÖSTEREN ÜLKÜCÜ VATANSEVER YÖNETİCİLER, YARGIÇLAR, BÜROKRATLAR GÖREVDEN ALINDI, HÜKÜMETTEN UZAKLAŞTIRILDI, BADEM BIYIKLI SÖZDE HİZMET HAREKETİ MENSUBU HAYİNLER GÖREVE GETİRİLDİ. ÇÜNKÜ PLANIN İLK AŞAMASI BUYDU. HİÇBİR ÜLKÜCÜ BÖYLE BİR İHANET ŞEBEKESİ İÇİNDE YER ALMAZDI ALAMAZDI, VATANA İHANET ÜLKÜCÜLÜKDE BARINMAZDI. İŞTE BİZ BUNU DİLE GETİRİP SAYIN BAHÇELİYE MUHALEFET ETTİK. İŞTE BİZ BUNU YILLARCA HAYKIRDIK. 

Sayın Devlet Bahçeliye açıkça muhalefet edip; ÜLKÜCÜLER iktidar olmalı dedik. İktidar, Ya Sayın Rahmetli BAŞBUĞ ALPASRAN TÜRKEŞ gibi, mevcut hükümetler için iktidar veya TEK BAŞINA MERKEZ SAĞDA İKTİDAR….. Ancak bize kulak verilmedi, muhaliflikle suçlandık. 

Sokaklara çıkan demokrasi nöbeti tutan, darbecilere göğsünü siper edip giden bu vatanın gerçek sahibi, bu vatanın çocukları ÜLKÜCÜLER yine sayın cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a kendi partililerinden de daha çok sahip çıkmıştır. ÇÜNKÜ ÜLKÜCÜ ŞUNU BİLİR SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR. 15 TEMMUZ GECESİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN CUMHURBAŞKANIDIR. SÖZKONUSU VATANDIR. DEMOKRASİDİR. KARŞIDA HAİN VE ŞER ODAĞI VARDIR. YAPMASI GEREKENİ YAPMIŞTIR. ÜLKESİNE VE CUMHURBAŞKANINA SAHİP ÇIKMIŞTIR.  

Umarız Sayın Devlet Bahçeli ve AKP hükümeti bizi net olarak anlayabilmiştir. ÜLKÜCÜLERİN TASFİYE EDİLDİĞİ BİR HÜKÜMET BİR İKTİDAR OLAMAZ. ÇÜNKÜ ÜLKÜCÜLER TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN İLELEBET PAYİDAR KALMASI İÇİN CANINI DÜŞÜNMEDEN VERENLERDİR. ÜLKÜ, TURAN , İNANÇ UĞRUNA YAŞAYAN BU UĞURDA ÖLENLERDİR.  

Sayın Devlet Bahçelide umarız bu süreçte bizi anlamayı dener. Bizim iktidar, hükümet ülküde birlik, ülkede birlik çağrımızı görür ve duyar, ÜLKÜCÜLERİ AYRIŞTIRMAZ, BİRLEŞTİRİR, VATANINA, MİLLETİNE, ÜLKÜSÜNE SAHİP ÇIKMAK İÇİN İKTİDAR, İKTİDAR, İKTİDAR……. DİYEN ÜLKÜCÜLERİ DUYAR…. 

TÜM DÜNYA GÖRDÜ VE DUYDU, ÜLKÜCÜLER VE TÜRK MİLETTİ İÇİN SÖZKONUSU VATANSA GERİSİ TEFFERRUATTIR………….