Türkiye kritik bir sürece girmiş, Ülke Yönetimini "Fetö" bahanesiyle tek adama teslim etmek isteyenler, aziz Milletimizi dayatma ve baskılarla "Evet" yönünde etkilemeye çalışmaktadırlar.

Bu kadar kara propagandaya,  yalana, baskı ve dayatmalara rağmen yapılan tüm anket sonuçları, Milletin Cumhuriyetten yana olduğunu, herhangi rejim veya sistem değişikliğine onay vermeyeceğini göstermektedir.

Hatırlayın 12 Eylül 2010 Referandumu öncesinde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan "Cehape, mehape, bedepe" şeklinde ifadeler kullanıyor, MHP'yi HDP ve CHP ile yanyana getirerek Ülkücü Hareketin şerefli mensuplarından "Evet" oyu vermelerini istiyordu.

Oysa Referandum sonuçlandığında bölge seçmeninin referandumu boykot ettiği anlaşılmış, evet lehinde sonuçlar ortaya çıkmıştı.

Aynı dönem Fetulah Gülen isimli terörist başı, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğana destek veriyor, Fetöye ait tv kanallarında "Ülkücüler evet diyecek" propagandaları yapılıyordu.

O dönem birçok ülküdaşımız bu yalanlara kanmış, Kenan Evrenden hesap sorulacak yanılgısıyla Referandumda evet oyu vermiştir.

Ve o referandumun sonucunda Fetullahçı terör örgütü önce TSK ve Yargıyı ele geçirmiş, ardından Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı, Şamil Tayyar , Mehmet Baransu, Emre Uslu, Nazlı ılıcak, Melih Gökçek gibi isimleri kullanılarak ; Ergenekon ve Balyoz saldırılarıyla TSK'nın içi boşaltılmış, AKP"nin desteğiyle Zekeriya Öz gibi teröristler, Yargıda infiale sebebiyet verecek alçak kumpaslarda başrol almışlardır.

Devletin Kozmik odalarına girilmiş, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına operasyonlar yapılmış, Fetöcü hainler her kurumu ele geçirmiştir.

12 Eylül 2010 Referandumu Türkiye'de Fetö örgütünün devlete yaptığı en büyük operasyondur.

Ama maalesef bu operasyonda aktif rol alan AKP'li siyasetçiler, Belediye Başkanları, sözde Gazetecilerin çoğu hesap vermemiş, Fetö davasında gerçek suçlular hala korunmaktadır.

Şimdi ise Fetö bahane edilerek bu kez Cehape, Hedepe ve hayır diyen Türk Milliyetçileri aynı kefeye koyulmak istenmektedir.

AKP zihniyeti 12 Eylül 2010 ihanetinin hesabını vermeden, Başkanlık sevdasına düşmüş, Sayın Bahçeliyide yanına alarak Aldanma ve aldatma alışkanlığını sürdürmektedir.

İnanıyorum ki aklı selim herkes AKP'nin asıl gayesinin Fetöyle beraber işlediği suçların üstünü örtmek olduğunu, Başkanlık sistemi ve rejim değişikliğine en çok (Abd)ullah Öcalan ve Uluslararası odakların istediğini görecektir.

Büyük Ortadoğu Projesine Türkiye teslim edilmeyecek, Fetullahçı Terör örgütü ve işbirlikçileri er ya da geç adaletin önünde kendisini bulacaktır.

Selam ve dua ile.

Twitter ;  @emrecakiryazar