FETÖCÜLÜK NEDİR ? FETÖCÜLER KİMDİR ?

 

 

 

Her suçlamanın ,iddianın veya savunmanın mutlaka bir parametreleri ve hukuku vardır olmalıdır.Temellendirilemeyen her şey havada kalır ve yok olur.

 

 

Başlıkta sorduğumuz soruya kendimizce biraz yorum getirelim kim neye karşı? Kim neye taraf olduğunu kolayca tarif edebilsin.

 

Bana göre Fetöcülük İnsan vicdanının kabul edemeyeceği tüm haksızlıklardır!Örneğin Para sayma makineleri,ayakkabı kutularındaki paralarla,koluna birkaç yüz milyarlık rüşvet saati ile Allah rızası için ne adına toplanmışsa o amaca harcanmayan paraların tümü Fetöcülüktür!

 

 

Kurban kesmek için alınan para başka yere harcanmışsa en az Devlet kademelerinde seçilerek ya da atanarak yetki kullanıp şahsına servet yapanlarda aynı haramzadeler,üçkağıtçılar,soygunculardır!Benim için bir diğerinin öbür diğerinden farkı yoktur! Ben bunların tümüne Fetöcü derim,diyorum!

 

 

Emek hırsızlığı,hak hukuk tanıyamazlık,entrika,iftira yapanlarla din sömürüsü yapan haş haşilerin aralarında hiçbir fark yoktur bunlarda şerefsiz fetöcüdürler! Makam kullanarak davaya harcayamam diye para toplayanların eğitim için himmet adiyle toplanan paraların başka amaçlarda kullananların alayı gerçek fetöcülerdir!

 

 

Milletin iradesini bireylerin hak ve özgürlüklerini yok sayanlarla 15 Temmuzda silahını halkına çeviren darbeci namussuzlarında birbirlerinden farkı yoktur! Bu saydığım işlere öncülük önderlik yapan herkes benim için birer şerefsiz “fetö’dür”

 

 

 

Rüşvet almakla,soygun yapmak hırsızlıkla kayırmadan para alanların alayı haşhaşi,paralel ve fetöcüdür! İftira ve uydurma delillerle insanlar suçlamak haysiyet cellatlığının eşiti fetöcülüktür! Dün dediğini inkar eden hergün bir öncekinin tersini yapan yalancılık da Fetöcülüğün ta kendisidir!

 

 

Benim için bu suçları işleyen PKK veya benim tuttuğum parti dahi olsa hepsini aynı kefeye koyar bu pisliklerin tümünün adı Fetöcülüktür!