Oynamayan gelinin yerim dar demesi gibisiniz...

Yok Abla iyi ama çevresindekiler kötü, yok parasının kaynağı ne, yok paralelci...

Görmek ve bakmak farklıdır ya nolur biraz görün artık ve de muhalefete muhalefet yapmayı bırakın.

MHP nin mevcut haliyle + %20 oy alma şansı var mı ? Teşkilatlarında heyecan, Millette Devlet Bey'e inanç var mı ?

Seçimler oyunlarla kazanılmaz ama iktidarın memleket üzerine oynadığı oyunlar senin bir Oy'unla yerle yeksan edilebilir.

AKP ye CHP ye oy vermiş olan ancak mevcut yönetimlerinden memnun olmayan milyonların artık bir umudu var.

Değişimci Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarının artık yüzleri gülüyor. Neden gülmesin ki ?

Zira onların milletle hemhal olan, derdini dinleyen, onları önemseyen, anne şefkati gösteren bir ABLA ları var.

Milliyetçi Ülkücü Hareket'in üzerindeki ölü toprağının kalkma ihtimali var, sandıklarda saklanan naftalin kokulu bayrakların yeniden balkonlara asılma olasılığı var.

Gelin bu tarihi şansı, tarihi sorumluluğu üç beş kişinin koltuğa olan meftunluğuna kurban etmeyelim. Delegenin, tavanın,tabanın iradesinin yok sayılmasına müsade etmeyelim.

İsmail Türk yıllar evvel televizyonlarda "kral çıplak" diye haykırırken hepimiz ona kızıyorduk,onu eleştiriyorduk. Ama gün geldi onunla aynı çizgiye geldik. Şimdi de biz DEĞİŞİM istiyoruz diye bize kızan abilerimiz, kardeşlerimiz var.

Peki ilk seçimde HDP yine grup başkan vekiliyle meclisteyken,biz baraj altı kalırsak, ne olacak ? O saatten sonra haklılığımız anlaşılsa ne olur anlaşılmasa ne olur.

Cennetmekan Başbuğ'umun bu kutlu davasına kimsenin nefsani davranarak zarar verebilme lüksü yoktur. Bizim derdimiz bizle değil, Ülkücü Ülkücünün öz gardaşıdır. Ülkücünün ülkücüye ihtiyacı vardır.

Bizim derdimiz ülkeyi yönetip te mahalle yanarken saçlarını tarayanlarladır. Ortak hedef belli : Türk Devleti'ni Türk Devleti gibi yönetemeyenlerden, sıfırcılardan, kul hakkı yiyenlerden, yolsuzluk yapanlardan hesap sormak. Bu da sadece ve sadece MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ İKTİDAR, Milliyetçi Ülkücü Cumhurbaşkanı, Milliyetçi Ülkücü Başbakan'la olur.

Haydi Ülkücü kardeşim, senin muhalefet enerjini harcayacağın merci ben değilim, muhalefetini mevcut iktidar sahiplerine yapmalısın.

GELİN CANLAR BİR OLALIM...

MÜNKİRE KILIÇ ÇALALIM.

 

Ülkenin Milliyetçi Ülkücü Hareket'e, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in Meral Akşener'e ihtiyacı var.

Mübarek Kadir Gecemizin bütün İslam Coğrafyasına hayırlar getirmesini diliyorum.

Allah'a emanet olun.