Mustafa Destici daha sonra bayram namazı kılan ve kabri ziyarete gelen halk ile bayramlaştı. Basın mensuplarına açıklama yapan Destici, şunları söyledi:

"Devletimiz terörün tüm unsurlarına karşı topyekûn, kararlı, cesur ve doğru bir konsepte mücadele vermektedir. Bu mücadele safhasında şehit olan kahraman mehmetçiklerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza öncelikle Allah'tan rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar niyaz ediyorum. Terörist unsurlara karşı içeride ve dışarıda kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin Rabbim yâr ve yardımcısı olsun. Birliğimizin ve kardeşliğimizin bekasının, devletimizin bekasıyla eşdeğer olduğunun bilinciyle ülkemiz içerisinde fitne ateşi yakmaya çalışanlara, milletimizi ayrıştırıp, kamplaştırıp çatıştırma hayali kuranlara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu asil Müslüman Türk milleti Allah'ın izniyle müsaade etmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk ve İslam Coğrafyasındaki bütün Müslüman kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Bu bayram sebebiyle memleketlerine giden ve yollarda olan vatandaşlarımızın rabbim cümlesini kazalardan, belalardan, her türlü musibetlerden, muhafaza eylesin. Huzur, barış ve kardeşlik içerisinde hiçbir acı yaşamadan ülkemiz ve Türk İslam coğrafyası bayramı inşallah birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçirsin.”


 

Kaynak: dha