Aile10'uncu gün de aynı yerde bekleyişini sürdürüyor.  Deniz polisi  botları deniz yüzeyinde arama çalışmalarını sürdürüyor.  

Furkan'ın babası Memduh Yıldırım sahildeki bekleyişi sırasında şunları söyledi; "Bugün 10. Gün oldu. Hala bir ipucu yok. Gelişme yok. Yetkililer arama yapıldığını söylüyorlar. Ama hiçbir şey yok. Bulunmadı daha. Bilmiyorum ne yapacağız. Buradan bir yere gitmiyoruz. Çocuğumu bulmadan da gitmeyeceğim buradan. Yetkililerimizden arama - tarama çalışmalarını hızlandırmasını istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız duyuyorsa sesimizi, ilgilenirse çok seviniriz. Başbakanımızdan da bekliyoruz. Deniz polisi 38 metreye kadar dalıyor. Devletimizin 70 metreye kadar dalan bir dalgıcı yok mu?  70-80 metreye dalan dalgıçları bekliyoruz buraya." Furkan'ın annesi Kezban Yıldırım isim ise,    "Bir anne olarak Emine Erdoğan'dan yardım bekliyorum ben" dedi. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğine katılmak için arkadaşları ile evinden çıkan Furkan Yıldırım,  Arnavutköy akıntı burnunda denize atlamış ve gözden kaybolmuştu.


 

Kaynak: dha