Binlerce kişinin eşlik ettiği yürüyüş bugün Maltepe mitingiyle son bulacak.  Kortejin İstanbul'a gelmesinden dolayı polis güvenlik önlemlerini artırdı ve bazı yollar trafiğe kapatıldı. Peki İstanbul'da bugün hangi yollar kapalı?

İşte bugün İstanbul'daki yol durumu;

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kortej için geniş güvenlik önlemleri aldı ve bazı yolları kapatma kararı aldı. İşte bugün,İstanbul’da kapalı olacak yollar.

Bugün sabah saat 05.00'den miting bitimine kadar;

– Pendik sahil yolu İDO önü kavşaktan Maltepe sahil Büyükyalı Köprüsü'ne kadar olan Kuzey ve Güney yollar ile bu yola çıkan bağlantı yollarının tamamı trafiğe kapatılacak.

– TEM Otoyolu, D-100 Karayolu ve minibüs yolu alternatif güzergah olarak kullanılacak.

Adalet mitingi saat kaçta?

Cemal Canpolat, “İstanbul’da 958 mahalleden Maltepe’ye araç kaldıracağız. Ulaşımla ilgili il örgütü olarak bütün tedbirleri almış bulunuyoruz. Yaklaşık 3 bin araç mahallelerden kalkarak buraya gelmiş olacak.

Pazar günü yapacağımız ‘Adalet Buluşması’ için bu alanda en az 1.5 milyon yurttaşımız olacak. Alana girişler saat 15.00 itibariyle başlayacak. Deniz yolu dahil 4 farklı arama noktasından girişi yapılacak. Sahne 80 metre genişliğinde ve 20 metre derinliğinde olacak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim