Bugün 13:58'de "Meral Akşener'den 'evet' diyen MHP'lilere hakaret" başlığı ile geçtiği haberde yalanda zirve yapan AKİT fena faka bastı.

AKİT güya haberinde "Meral Akşener, referandumda ‘evet’ kararı alan MHP’lilere ‘bozkoyun’ diyerek hakaret ettiğini yazdı.

Güya haberine devam eden AKİT "Bizim sembolümüzde Bozkoyun yoktur Bozkurt vardır. Bize Başbuğ'umuz ‘bozkoyunlarımız’ diye değil ‘bozkurtlarımız’ diye hitap ederdi. Bizler bu zillete katlanamadığımız için hayır diyoruz. Ülkeye giydirilmek istenen deli gömleğine, despotik dayatmaya karşı hayır denilmelidir. 'Liderlere itaat şerefimizdir' sloganı Nazi Almanyası'ndan devşirilen yabancı tutum ve tavırdır. Kültür ve tarihimizde lidere kayıtsız şartsız itaat yoktur. Bozkurtlar bozkoyun olmayacak." dediğini iddia etti.

Öncelikle Meral Akşener'in böyle bir açıklaması olmadığını eklediğimiz videodan da anlayabilirsiniz.

Demiş olsa bile bunun hakaret olmadığı, bir tespit olduğu aşikarken AKİT'in bu adice ve iğrenç güya haberini ne amaçla yaptığını anlamak için çokta uzman olmaya gerek yok.

Ayrıca Akşener bu sözleri nerede söylemiş?

Bugün saat 16:00'da Ankara'da  programı olan Akşener'in bugün ki konuşmasında, bırakın benzerliği ima bile yokken ve AKİT bu haberi 13:58'de girmişken gaipten haber aldığı yorumu yapılabilir.

Buda  mümkün değil.

Çünkü Suat Başaran bu konuşmayı 06 Nisan Perşembe günü  Ülkü Ocakları eski Genel Başkanları ile birlikte Trabzon'daki Park Restorant'ta yaptı.

Konuşa ise şu şekilde " Bu açık gerçeğe rağmen Ülkücüleri maraba zanneden birileri, komşu ağaya yardım etmek mantık ve üslubuyla Ülkücüleri bu orta oyununda taraf olmaya zorladılar. Ve bunun adını da ‘lidere itaat’ diye bize sunmaya çalıştılar

Sayın değerli arkadaşlar; ‘Lidere itaat şerefimizdir’ sloganı Nazi Almanya’sından devşirilen, bize yabancı bir tutumdur tutumdur, tavırdır. Bizim kültürümüzde, tarihimizde, lidere kayıtsız şartsız itaat yoktur. Bizim kültürümüzde lider töreden ilham almayan hiçbir emri dayatamaz. Bizim kültürümüzde Tanrı krallar yoktur. Bizim kültürümüzde ‘güneşin oğulları’ yoktur. Bizim kültürümüzde Firavunlar yoktur. Bizde her şey meşveret içinde halledilir.

Daha önceki toplantılarımda da söyledim, eğer Ülkücü Hareketten kayıtsız şartsız itaat beklenseydi, sembolümüz Bozkurt değil koyun olurdu. Ve bize Başbuğumuz ‘bozkurtlarım’ değil, ‘bozkoyunlarım’ diye hitap ederdi."

AKİT bu yalanları yazarken hiç Allahın adaleti, kul hakkı aklınıza geldi mi?

İlgli haberi ekte bulabilrisiniz...

Editör: TE Bilişim