MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in referandum sürecindeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akşener, Sakarya'da gerçekleştirdiği toplantıda kritik değerlendirmelerde bulunuyor...

İşte Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar:

Diyorlar ki bu Anayasayı referandumdan geçirin OHAL ortadan kalksın. OHAL’de seçime gidip tüm avantajları elinize almışken, ‘vatan hainliği’ ile suçlanıyoruz.

BİZİM ARAMIZDA MUSUL’U BARZANİ’YE VEREN YOK

Sayın Başbakan çıktı dedi ki; ‘hayır’ diyenler teröristtir. Sizin aranızda teröristlerle masaya oturup müzakere eden var mı? Peki Habur’da davul zurnayla terörist karşılanırken o çadır mahkemelerinden teröristler rahatsız olmasın diye Atatürk ve Türk bayrağı çıkarılırken orada olan var mı? Oslo’da Türkiye’yi rezil kepaze eden o konuşmayı organize eden var mı? Bebek katiline ‘bilge lider’ muamelesi yapan var mı? ‘Evet’ propagandası karşılığında Musul’u Barzani’ye varan var mı? Hayır. Bizim aramızda ‘terörist’ yok sayın Başbakan.

Bu arada yolda gelirken bir haber aldık. Isparta’da bir miting yapacaktık, başvurumuz reddedilmiş. Kirasını ödediğimiz düğün salanlarında toplantı yapamıyoruz. Diyarbakır’da nevruz kutlamalarında PKK paçavraları sallandı, bize Niğde’de izin vermediler.

KALKIN O SANDALYELERDEN, BİZİM KARŞIMIZA ÇIKIN!

Bir de yeni bir adet çıktı. Gittiğimiz illerde genç çocukları gönderiyorlar. Ben Balgat ağalarına her yerde tekrar tekrar sesleneceğim. Kendi çocuklarınızı gönderin veya kendiniz gelin. Gariban anaların çocuklarını göndermeyin. Sonra karakollara düşüyorlar, onları toplamak bize düşüyor. Çocukları ortada bırakıyorlar. Eskittiniz sandalyeleri eskittiniz. Kalkın o sandalyelerden bizim karşımıza çıkın! Sizin gibi millet kaçakları sizi! 

Editör: TE Bilişim