CHP'li Kadıgil, adalet yürüyüşü sürecinde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal'ın aldıkları tavır nedeniyle kendilerini yaraladığını söyledi.

"Atatürk düşmanlarıyla yürümem" diyen Kocasakal'a tepki gösteren Kadıgil, bu ifadelerle Kocasakal'ın haddini aştığını söylerek "Ben miyim Atatürk düşmanı, sayın Kılıçdaroğlu'mu, orada kan ter içinde yürüyen 140 tane milletvekilim mi, benim oradan buradan otobüs kaldırıp, kendi imkanları ile gelen örgütüm mü Atatürk düşmanı" dedi.

İşte Kadıgil'in o dikkat çeken sözleri:

"Eski başkanımdır benim, hocamdır, birlikte de çalıştık ama hakikaten bu son süreçte gerek sayın Feyzioğlu gerek sayın Kocasakal bir Doğu Perinçek kadar olmasa da inanılmaz şekilde hepimizi yaraladılar. Bu söylediği lafın açıklanabilecek hiçbir yanı yok. Bu yürüyüş adalet isteyen herkesin yürüyüşü, bu uzlaşırmaz tutumadan, ötekileştirmeden, o tu kaka, bu tu kaka en güzel benim. Böyle nereye vardınız bugüne kadar bu politikayla, ne gibi başarı elde ettiniz bu politikayla. Ayrıca Atatürk düşmanı dediğiniz kim, ben miyim Atatürk düşmanı, sayın Kılıçdaroğlu'mu, orada kan ter içinde yürüyen 140 tane milletvekilim mi, benim oradan buradan otobüs kaldırıp, kendi imkanları ile gelen örgütüm mü Atatürk düşmanı. Bu kadar haddini aşan ifadelerle olacak iş değil bu iş."

Editör: TE Bilişim