Sosyal medya hesabından açıklama yapan Adıyaman “Bir yılı aşkın süredir hükümete yakın medya da boy gösteren Cem Küçük'ü anlatmış, analizlerimizde not düşmüştük” dedi ve şunları yazdı:

“21 Aralık 2015 tarihinde ise sadece girift ilişki ağına işaret etmiş, patolojik vaka olduğunu not düşmüştük. Stratejik akıldan yoksun bu ağlak ismin vukuatı sadece Mavi Marmara değil. 23 Mart 2017'deki skandal paylaşımı. Gelelim bu ağlak ismin siciline: Zonguldak FETÖ evlerinde kalmış, bir dönem FETÖ'nün emrinde hizmet etmiştir. FETÖ ile irtibat ve iltisakından sonra kadına düşkünlüğü ile not düşülen Adnan Oktar'a angaje edilmiştir. Buradan Haber 7'ye köşe yazarı yapılmış, ilk yazısında ve yazılarında ise FETÖ liderine metiyeler dizmişti.”

“ESKİ ÇALIŞTIĞI KURUMUNDA 5 TACİZ SKANDALI VAR”

Adıyaman, Cem Küçük hakkındaki iddialarına şöyle devam etti:

“Daha sonra Yeni Şafak Gazetesi'ne transfer olan Küçük, burada da boş durmamıştır. Bütün yazıları ters operasyon içeriklidir. Gelelim asıl meseleye: Mavi Marmara şehitlerine dil uzatan bu ağlak bireyin zaaflarına. Özel hayatı yazmak bize yakışmaz. Mavi Marmara şehitlerine dil uzatan bu ağlak bireyin özel hayatı da karışık. Eski çalıştığı kurumunda 5 taciz skandalı var. İsimler belli. Şarap masasında görüştüğü isimlerin fotoğrafları çarşaf çarşaf. Whatsapp'ta p**** ve taciz içerikli yazışmaların capsleri bihayli fazla.

Bunun dışında FETÖ ile mücadeleyi fırsat bilip, duygusal ilişkilere girdiği ve yüklü indirdiği mevzular başka analiz konusu. Onun için yıllardır diyoruz ki; medya da analitik akıldan yoksun bu tip ağlak takımları temizlenmedikçe Yeni Türkiye'de yol alınmaz.”

“DOSYALARINIZ HAZIR”

Medya mahallesinde tablonun iç açıcı olmadığını söyleyen Ömer Adıyaman “Yeni ve büyük Türkiye yolunda bu asalak ve dengesiz tiplerden kurtulma yönünde stratejik bir karar verilmesi ve aksiyon alınması şart. Medya mahallesindeki bu tip ağlaklara not: Bu sadece girişti. Dosyalarınız hazır, yediğiniz haltlar not edilmiş durumda. Sabrı zorlamayın. Gün, ötekileştirme dili kullanma günü değil, ülkenin bekası için ittifak, ittihat, tesanüt ve tazimle bir olma günüdür. Başka Türkiye yok!” dedi.


Gazeteci-Yazar Cem Küçük ile İttihad-ı İslam... paylaşan: A9TV

Editör: TE Bilişim