Nazif Ay’ın Mart 2017 tarihinde İslami Cadılık Kitabı: İslam’a veda” adlı kitabı  Librum Yayınları tarafından yayımlandı. “Din nedir, dindar kime denir?” sorusu ile başlayan kitap, “Din ve Dini Kurumlar”, “Dindarlık”, “İslamın Kozmik Odası” ve “İslamın Kıyafeti” başlıklı dört parçadan oluşuyor.

Kitapta “Cüppeli Ahmet’in Rüyası” başlığıyla yer alan bölümde ise ilginç bir hikaye yer aldı:

“Cüppeli Ahmet’in Fethullah Gülen grubuyla arasının iyi olmadığı bilinir. Cüppeli’nin, cezaevine girişinden cemaati sorumlu tuttuğu, hatta Kamer Genç’e 'Bana komplo kurdular' dediği basına yansımıştı. Oysa Cüppeli’nin Fethullah Gülen ile ilgili görüşleri şöyleydi: 'Fethullah Hoca grubu nezih bir cemaattir. Hocaefendi’ye saygı duyarım. Mahmut Efendi de kendisini sever, sayar, laf söyletmez. Bunun şahidiyim. Hocaefendinin kanunsuz işlere razı olacağını düşünemem. Bu işi onlara konduramam. Belli ki birileri bizi birbirimize düşürmek istedi. Biz bu oyuna gelmedik. Ben Cemaat bana komplo kurdu demedim.'

Ayrıca Cübbeli, 'Fethullah Gülen’i rüyasında da görmüştü. Rüyada bana bildirilir. Benim rüyam çıkar' diyen Hoca, 'Kendisini çok iyi gördüm. Bana dua ediyordu. Üzüldüğünü söylüyordu' demişti”

Cübbeli Ahmet cezaevindeyken kendisini 15 Temmuz'un kritik ismi Adil Öksüz ziyaret etmiş olay üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Odatv.com

Editör: TE Bilişim