CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüyle ilgili Meral Akşener’in mesajını paylaşan MHP’li Başkan Suat Yılmaz, “CHP ve hayır ortağı Kemal kardeşine üzülen siyasi kahpe senin yaptığın ihanetten de öteye geçti..!” diye yazdı.

Esenler MHP İlçe başkanı Suat Yılmaz ", “siyasi kahpe” şeklinde hakaretine sosyal medyadan tepki gösterenlere de hakaretler yağdırdı.

Öte yandan Meral Akşener'e ahlaksızca hakaret eden Suat Yılmaz'ın, Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'la aynı sofrada olduğu fotoğrafı ortaya çıktı!

Bu fotografın açıklamasını yine "AHLAK" sınırları zorlayara ve saçma bir şekilde açıklaya çalışan Yılmaz "Burası Esenler Kastamonu Derneği Çanakkale Şehitleri anma günü, sağda oturan emniyet müdürümüz ve protokol. Bu resim üzerinden kahpelik yapanlar, ben MHP İlçe Başkanı olarak katıldım, ablanız Kemal'in masasına ne sıfatla oturdu..!" dedi.


 

Savaşmadık, Fotoğraf Çektirdik​

Ayrıca sosyaol medya hesabından, bol bol  silahlı resimler paylaşan Suat Yılmaz Türkmen Dağı'na Fotoğraf Çektirmeye gittiğini açıklamıştı.

Suat Yılmaz karayoluyla Suriye'ye geçerek, Esad ve Rusya saldırısı altındaki Türkmen Dağı'na gitmişti. Askeri kamuflajlı ve silahlı fotoğrafları, medyada "İlçe başkanları savaşmaya gitti" başlığıyla haber oldu.

Türkmen Dağı'ndan ayrılarak İstanbul'daki  dönen Yılmaz, "Oraya savaşmaya değil, insani yardım dağıtmaya gittik. 10 gün kaldık. Kamuflajları, soğuktan korunmak için giydik. Silahlarla da sadece hatıra fotoğrafı çektirdik" demişti.

Son olarak Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in Ahlak üzerine bir çok sözünün var olduğunu bildiğini düşündüğümüz Suat Yılmaz 9 Işığı biliyormusun?

Biri ise "AHLAKÇILIK"'tır.

"Ahlâkçılık anlayışımız, Türk Ahlâkı ve Müslümanlık inancından meydana gelmiştir."

Başbuğ Alparslan Türkeş

Editör: TE Bilişim