Reklam filminin tehdit amaçlı hazırlandığını söyleyenler gece saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önünde toplandılar. AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de Erdoğan’ın evinin önüne gelen isimlerdendi.

YAYINDAN KALDIRILDI

“1 Nisan’da küçük kardeşlerin abilerine, ablalarına sürprizleri var!” mesajı ile yayınlanan ve “1 Nisan yaklaşıyor, tuhaf şeyler oluyor” şeklinde başlayan Ülker’in reklam filmi gelen tepkiler üzerine yayından kaldırıldı ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker konuyla ilgili açıklama yapıldı.

"HUKUKİ İŞLEM BAŞLATACAĞIZ"

Ülker firması da resmi hesabından açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: “1 Nisan kapsamında hayata geçirdiğimiz (küçük kardeş olmak’ isimli kampanyamız maksatlı olarak farklı noktalara çekilmeye ve içinde olmayan anlamlar yüklenmeye çalışılmaktadır. Kampanyamız 1 Nisan konsepti kapsamında aile bireyleri ve özellikle kardeşler arasındaki tatlı rekabeti konu almaktadır. Sosyal medyada kast edilen hiçbir konuyla ilgisi yoktur, olamaz. Bu masum şaka günü reklamını farklı noktalara çekenlerle ilgili tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildiririz.”

İşte o video;

Öte yandan sosyal medayda yayınlanan tepki videosu yüzlerde gülümsemeye sebep oldu.

Rüveyda Zeliha Baş isimli kullanıcı "#Ülker #EvetNöbetteyiz #tabiki bu millet ite kopuga papuç birakirmi sandiniz bekleyin hesap gunu yakin" diyerek Çokoprensi asarak tepki gösterdi.

Bilindiği gibi Hollanda'ya kızan AKP'li gençeler portakalı linç edip bıçaklamıştı.

AKP Gençlik Kolları üyeleri, İzmit'te Antikkapı Restoran'da yapılacak toplantı öncesi Hollanda'yı protesto etti. 'Faşist Hollanda' ve 'Faşist Rutte' pankart açan grup, portakal sıkıp suyunu içmişti.

Editör: TE Bilişim