Ertugan şöyle dedi "Bazı Gazete ve sosyal medya paylaşımların da bazı isimler  verilip  yeni oluşum işaret edilerek  "Akşener A Takımını belirledi" gibi haberler yada şu isimler bu isimler yanında olmalı gibi dayatmacı ve  sistemli bir şekilde iç tartışmaya yönelik ifadelerle kişiler üzerinden yönlendirmeler  yapılmaktadır .

Bu süreçte bu ifadeler ve yöntemler Türk milletinin beklentisi ve Umut'u olan yeni oluşumu şimdiden  itibarsızlaştırmaya yönelik bir girişimdir .

Bu ismi geçen kişiler gazete haberlerini ve paylaşımlarını kendilerine davet kabul edip biz yokuz diyerek bir açıklama yaparlarsa ne olacak

Ayrıca ismi geçen kişiler kendileri  SN.Meral Akşener Hanımefendiyle görüşerek birlikte çalışmak istediklerini ifade  etmişlerimidir.

Bu nedenle Sn.Meral Akşener gönüldaşları ve yol arkadaşları olarak bizim ablamıza güvenimiz tamdır.

Bizim için Meral hanım ne derse odur, kimle çalışmak isterse bizde başımızın üstünde tutar sahip çıkar  birlikte çalışırız .

Zamanı gelince Sn.Meral Aksener'in kuracağı oluşumun bayram sofrasına kimin oturacağına Türk Milletinin her kesimi ile görüşülerek birlikte karar verilecektir .

Bu süreçte bu oluşumu engellemek için, yada pazarlık malzemesi yapmak adına her türlü tuzak SN.Aksener ve ekibine kurulmak isteniyor .

Benim Sn.Akşener gönüldaşlarına,  yol arkadaşlarına tavsiyem Allah'la ve Sn. Aksener'le aranıza kimseyi sokmayın , sokan kişilere de şüpheyle bakın ve Sn.Meral Akşener ablamız zamanı gelince bu konuda bir açıklama yapacaktır.

 Sabırla ablamızın açıklamasını bekleyelim, başka hiç bir haber kaynağına ve paylaşımlara  itibar etmeyelim.

Musa Ertugan

Editör: TE Bilişim