Sayın Akşener'in miting ilan panolarının üzerine Fetöcü diye etiket yapıştıran şerefsizler, asıl Fetö uşağı ve köpeği sizlersiniz. 

Sokak başlarındaki resimlere yaptığınız kabadayılığın yüzde birini, kuyruğunuzu altınıza alıp saklanmak yerine Fırat kardeşimi şehit eden PKK'lara yapsaydınız ya!

Bu zamana kadar terbiyemden ötürü sustum şimdi konuşuyorum. Sorularıma sizin gibi çapsız ayakçılar değil, Fetö'nün siyasi emellerine en büyük hizmeti yapanlar cevap versinler. 

1- Ecevit'in Başbakan olmasını en çok kim istemiş ve DYP ve Fazilet dinlensin diyerek bunu kim sağlamıştır?

2- Siyasetin merkezinin boşalmasını ve 21.dönem parlamentosun tasfiyesini en çok kim arzulamış ve onu gerçekleştirecek adımlarla birlikte boşalan merkeze AKP'nin ikamesini sağlayacak erken seçim tetikçiliğini kim yapmıştır?

3- 2007'de farklı alternatifler oluşturma imkanı varken, rejimin önündeki engelleri kaldırmak dümeniyle cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Pensilvanya rehinesini mutlu kılacak senaryoyu kim sahneye koymuştur?

4- 7 Haziran seçimlerinden hemen sonra bir çok koalisyon seçeneği varken hepsine birden karşı çıkıp seçimin tekrarlanmasını temin eden ve 1 Kasım seçimlerinde AKP'nin tek başına iktidara taşınmasını sağlayarak 15 Temmuz hain kalkışmasını olgunlaştırıp ona meşru dayanak oluşturulmaya çanak tutan kimdir?

5- Fetö'nün banka ve şirketlerinin önüne ülkücüleri gönderip, onların hamiliğine soyunanlara talimat verenler uzaydan mı gelmişlerdir?

6- 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Fetö'nün yereldeki temsilcilerine binlerce müşahit kartı göndererek MHP ile FETÖ'yü ilişkilendiren utanmazlar kimlerdir?

Bu soruları çoğaltmak ve sadece Fetö'ye değil, İmralı'daki caniye de hareket alanı yaratan stratejik adımları atmaktan geri durmayanları ifşa etmek bizim açımızdan hiç de zor değildir. 

Akıllı olun akıllı...

Beni daha fazla konuşmaya zorlamayın!..

Editör: TE Bilişim