Mustafa Armağan'ın kripto FETÖ'cü olduğunu ispatlamıştık.

Soner Can kimdir? Neden kripto FETÖ'cü Mustafa Armağan'na yardım etmiştir?

Gazetecilik gereği bu soruları araştırırken  mail adresimize gelen bir mail, bütün sorularımızın cevap bulmasına ve FETÖ'nün karmaşık ağlarına bir kez daha şahit olduk.

Mail o isimden yani Soner Can'dan gelmişti.

Mailde "Mustafa Armağan ile 2007-2014 tarihleri arasında radyo programcılığı ve web geliştiriciliği yaptığım Burç FM’deki çalışmam esnasında tanıştım ve cüzi bir ücret karşılığında sitesini yaparak 2012 yılına kadar sitesinin bakımını üstlendim. Kendisiyle olan ilişkim, 2012’ye kadar 1-2 sene boyunca sitesini yapmak ve güncellemenin ötesine geçmemiştir. " denilmişti.

Soner Can sanki itiraf eder gibi Burç FM'de çalıştığını ve 2012 'ye kadar site ile ilgilendiğini söylemiş.

Oysa ki aşağıda da görüldüğü gibi mustafaarmagan.com.tr'nin kontrolu Mayıs 2014'e kadar Soner Can'da olduğunu belgeliyor.

Asıl ilginç olan ise Soner Can'ın ABD'de yaşadığını belgelediğimiz aşağıdaki belge.

Buna da Soner Can, kendi ağzında şöyle cevap veriyor " 2012’de yaptığım Yeşil Kart piyangosunda kazananlar arasında olmamız sonucunda 2014 yılı Eylül’ünde ailemle birlikte ABD’ye yerleştim ve o zamandan beri Kaliforniya’da ikamet etmekteyim"

Burada ki tarihe dikkat ederseniz AKP 17-25 Aralık 2013’ü milat olarak kabul etmiş ve ne tesadüf dür ki Soner Can 2014 yılı Eylül’ünde Yeşil Kart piyangosu vuruyor.

Allahın hikmeti işte, diyecek bir şey bulamıyoruz.

Soner Can mailinde "35 yaşına yaklaşan bir yetişkin olarak gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim ki, hayatım boyunca hiçbir şey-ci olmadım. Kendime seçtiğim tek kimlik -ne kadar hak ederim bilmiyorum ama- Müslümanlıktır. Kimseye tabiiyetim ya da intisabım yoktur ve olmamıştır. Kaldı ki, eğer olsaydı da bu hiç kimseyi ilgilendirmezdi. Edebim, insanların kendi ruhani yolculuklarında seçtikleri araçlar yüzünden onları yargılayıp kötülemekten beni men eder."

Bizde Soner efendiye diyoruz ki ; Senin hiçbir şey-ci olmaman Başbuğ Atatürk'e hakaret eden, beyni süngerleşmiş yaratıkların yanında olamadığı göstermez.

" eğer olsaydı da bu hiç kimseyi ilgilendirmezdi." demen seni görmezden geleceğimiz anlamına hiç gelmez.

Varsın, ve FETÖ'nün ekmeğini yemiş biri olarak, bizi tehdit edebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun.

Sen,bizi abilerine sor .

Alacağın cevabı biz biliyoruz.

"İnternet sitenizde yer alan hakkımdaki haberi ya da benimle ilgili yerleri derhal yayından kaldırmanız ve bu tekzip metnini yayınlamanızdır. "

Biz bu metni yayınlamıyoruz.

Lütfen bizi mahkemeye ver....

Editör: TE Bilişim