MHP lideri Devlet Bahçeli, Ozan Arif hakkında kendisine yönelik hakaret içeren sözler dolayısıyla avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

Bahçeli’nin avukatı Yücel Bulut, Ozan Arif isimli şahsın kamuoyuna yansıyan hakaret dolu beyan ve ifadeleri nedeniyle gerekli hukuki süreç başlatılmış olup adı geçen hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu duyurmuştu.

Ozan Arif Halk Tv’ye bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu..

Ozan Arif " Bu işi mahkemeye taşıyarak, sahiplenmelerine şaşırdım. Ondan önce şunu belirtmek istiyorum. Bunlar Halk Tv'ye çıkmamı bile kullanacaklar. Bunu bile bile bile burada konuşuyorum."dedi

Konuşması şöyle devam etti " Halk Tv'de program anlaşması yaptığımı bile konuşuyorlar. Ben bir destan yazdım adını da "Şerefsiz" koydum. Ben bunu bir şerefsiz için yazmadım ki, bütün şerefsizlere yazdım.Kimin üzerine uyuyorsa o ondan gocunur diye düşündüm. İsim yok, cisim yok, birileri aldı bunu mahkemeye taşıdı. Bunu anlamsız buldum." dedi.

" Tabi iddia edenler iddialarını ispatlamak durumundalar. Destanımdaki "Şerefsiz" bizi diye bunu ispatlarlarsa diyecek bir şeyim yoktur. Mahkemeler buna nasıl karar verecek bunu da kestiremiyorum. Bizi mahkum ettireceklerini düşünüyorlarsa, buda kendilerinin bileceği bir iş. "Yarası olan gocunur" demişim." dedi.

CHP'nin Adalet yürüyüşü ile ilgili olarak ta " Adalet adına bir yürüyüş var.Adalet kelimesi kutsal bir kelime, herkesin bu kelimenin yanında yürüdüğünü düşünüyorum. Görüyorum, ellerinden çok çektiğim,  sahnelerde bombalayan bazı tipler dün hücre başıydılar, orada fikir adamı diye boy gösteriyorlar.o tipler bu olayıda kirletmeye çalıştıklarını düşünüyorum."dedi.

Editör: TE Bilişim