Bugün de benzer bir 'gelişme' Bolu'da yaşandı. Bolu'da Başbakan Binali Yıldırım'ın dev resminin ve parti afişinin asıldığı binaya 'Allah için evet inşallah' yazıldı. Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve AKP Gençlik Kolları üyelerinin, yazının önünde çektirdikleri parti tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi Oğuz Sokak üzerinde bulunan AKP İl Başkanlığı’nın yanındaki binaya, referandum çalışmaları kapsamında Başbakan Yıldırım’ın ve parti amblemi bulunan afiş asıldı. Binanın duvarına da, ‘Allah için evet inşallah’ yazıldı.

‘Ak Parti İl Başkanlığı’ yazılı parti ambleminin bulunduğu afişin asılı olduğu duvara kırmızı  sprey boya ile yazılan yazı dikkat çekti.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, yazının önünde, elinde partisi tarafından hazırlanan evet broşürü ile poz verdi.  Metin’in , AKP İl Başkanlığı’nın Facebook hesabında paylaşıldı.

AKP Gençlik Kolları üyelerinin yazının önünde toplu halde çektirdikleri da referandum çalışmaları kapsamında twitter’da paylaşıldı.

ERDOĞAN DA AHİRET UYARISI YAPMIŞTI

Dün de Bursa’daki evet mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Buna karşı çıkacağım derken dünyanızı da, ahiretinizi de tehlikeye atmayın” ‘uyarısında’ bulunmuştu. Erdoğan sosyal medyada da tartışmalara konu olan konuşmasında “Bu halk oylamasında ‘evet' çıkınca sadece ülkemizin yönetim sistemi değişecek, emin olun bu durumda da her şey eskisinden daha iyi olacak. Türkiye koalisyon tartışmaları olmadan, istikrar ve güven ortamı tehdit edilmeden yönetileceği bir döneme girecek.  Buna karşı çıkacağım derken dünyanızı da, ahiretinizi de tehlikeye atmayın” demişti.

Editör: TE Bilişim