Son zamanlarda Suriyelilerle ilgili artan şikayetler ve taciz skandallarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Hapishanelerdeki doluluktan dolayı,

Taciz, hırsızlık, gasp gibi suçlardan çok kısa süre cezaevinde kalan veya doğrudan serbest kalan Suriyeli mülteciler giderek cesaretleniyor.

Sosyal medya üzerinden kurdukları kanalla Suriyelilere hitap eden 3 mülteci, Türk kızlarını taciz edip videoya çekti. Çektikleri videoyu daha sonra Arapça yorumla kanallarında paylaştılar.

Skandal görüntüler "Kız tavlamak videosu Türkiye'de, Adana'da" başlığıyla yayınlanırken, tacizde bulunan 3 Suriyeli'nin pişkin tavırları dikkat çekiyor.

Sinan Oğan haklı çıktı 

Sinan Oğan katıldığı bir programda Suriyeliler için çarpıcı iddialarda bulundu. MHP'den geçtiğimiz günlerde ihraç edilen Sinan Oğan, Suriye'deki savaş ve burada yaşayan Suriyeliler için, 'Benim Anadolu’da yetişen delikanlım, kınalı kuzum, askerim gidecek El Bab’da şehit düşecek, Suriye’de terörle mücadele edecek, Taşı sıksa suyunu çıkaracak herifler gelecek sahillerde nargile fokurdatacak. Yok öyle bir şey' demişti.

Editör: TE Bilişim