Emekli Tuğgeneral Ali Aydın ve Yeniçağ Gazetesi Köşe Yazarı Arslan Bulut, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Saatcı yaptığı açıklamada, “Yanımızda parfüm değil, barut kokan bir paşamız var. Yazdıklarını okumaktan büyük keyif aldığım, kendisini rahmetli Nejdet Sevinç ağabeye benzettiğim dava arkadaşım Arslan Bulut da burada. Tesadüf bugün bir araya geldik. Yörük Ali Paşa deyince bambaşka bir kimlik, kişilik. Bir taraf kendisini FETÖ’cü diye içeri atmaya çalışıyor, bir bakıyorsunuz BALYOZ davasında darbe yapacak diye içeri alınıyor. Bir adam aynı anda iki uçta nasıl olabilir? Onun değerlendirmesini de Türkiye’de çarpık zihniyete bağlıyorum. Altını çizerek söylüyorum, Türk Milleti bambaşka bir millet. Çok farklıyız. Türk olmaktan gurur duyuyoruz. Kendilerinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Tanrı Türk’ü korusun”
Ali Aydın Paşa ise yaptığı değerlendirmede, Başkan Saatcı’nın hizmetleriyle Fethiye’nin modern bir şehre dönüştüğünü ifade etti. Ali Paşa sözlerinde şu ifadelere yer verdi; “Sayın Başkan inanmış birisi. Türk ve Yörük! Balyoz davasında yargılanırken ilk sözüm şu oldu. ‘Ne papyonlu, ne kravatlıyım. Türk olduğum için buradayım’ Tabi Arslan kardeşim de Yeniçağ gazetesinde güçlü bir kalem. Kim ne yaparsa yapsın, 21. Yüzyıl Türk asrı olacak. Tekrar tekrar söylediğim gibi, Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin”

“Dimdik duran arkadaşlarla beraberiz”

Yeniçağ Köşe Yazarı Arslan Bulut ise, “Rahmetli babamdan hep başı dik olmayı öğrendim. Arkadaşlarım ve dostlarım da hep dik insanlardan oluştu. Şimdi de böyle başı dimdik olan dostlarla beraberiz” dedi.

Editör: TE Bilişim