Bugün magazin basınına düşen iğrenç taciz haberleri tüm okuyanları şok etti.

Oyunculukta kariyer basamaklarını tırmanırken, aile içinde tam bir dram yaşanıyordu. Mobilya işiyle uğraşan 52 yaşındaki babası A.K'ye iddiaya göre çocukluğundan itibaren şiddet uygulamaya başladı. Gençlik çağına geldiğinde ise şiddete bir de babanın cinsel istismarı eklendi. Habertürk gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre, henüz 17 yaşında oyunculukta başarıya ulaşan genç kız yaşadıklarına daha fazla dayanamayıp polise gitti. Genç kızın şikayetinin ardından baba gözaltına alındı.

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan baba, "çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla 22 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandı. Genç oyuncunun yaşadığı travma Adli Tıp raporuyla da kesinleşince, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi babaya 15 yıl hapis cezası verdi. Bölge İdare Mahkemesi de vicdanı kanının oluştuğunu ve kararda hukuka aykırılık bulunmadığını belirterek sanık babanın itirazını reddetti.

Ünlü bir dizi oyuncusunun babası tarafından küçük yaşlardan itibaren tacize uğradığı belirtildi. Dizi oyuncusunun baş harflerinin D.K. olduğu açıklandı. Bizim tahminimize göre isminin baş harfleri paylaşılan kişinin ismi daha farklı. Çünkü imkanların ve araştırma faaliyetlerinin bu kadar geniş olduğu bir ortamda bu oyuncunun bulunmama olasılığı yok denecek kadar az. Son zamanlar çıkan taciz ve çocuk istismarı haberlerinin ardından iyice sinirleri gerilen insanlar bu oluydan sonra tepkileri ne olacak merak ediliyor.

Oyuncu olarak açıklanan kişinin yeni başlayan ve yaz dizilerinden birisinde rol aldığı sanılıyor. Babası olacak kişinin de ismi açıklanmazken aldığı 15 yıl ceza yüreklere biraz olsun su serpti. Taciz olayının toplamda 2 seneden fazla sürdüğü açıklanırken genç oyuncunun annesinin de iddialara ilk başlarda inanmadığı ve sakın polise haber verme dediği öğrenildi Tüm baskılara rağmen ilk fırsatta polise giderek şikayetçi olan sanatçı babasının hüküm giymesini sağladı. Bu oyuncunun kim olduğu henüz belirlenemedi ancak ilerleyen zamanlarda kendisinin bizzat açıklama yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim