Vali Şahin, "4 ilde yapılan terör operasyonunda 44 kişi yakalandı. Yakalananlardan birinin, Beşiktaş saldırısında organizatör olduğu, keşifte bulunduğu ve bombalı araçtan son anda inip firar eden kişi olduğu belirlendi." diye konuştu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen terör operasyonlarında 44 kişinin yakalandığını açıkladı. Şahin, yakalananlardan birisinin Dolmabahçe saldırısının organizatörü olduğunu belirtti.

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan İl genelindeki terör operasyonlarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul, ciddi ve sansasyonel sonuçlara yol açabilecek eylemlerden kurtuldu. Bundan sonra da emniyet birimleri olarak çalışmalarımız aynı hız ve kararlılıkla devam edecek" dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 44 kişinin yakalandığını, çok sayıda mühimmatın da ele geçirildiğini açıkladı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "4 ilde yapılan terör operasyonunda 44 kişi yakalandı. Yakalananlardan birinin, Beşiktaş saldırısında organizatör olduğu, keşifte bulunduğu ve bombalı araçtan son anda inip firar eden kişi olduğu belirlendi" dedi.

Editör: TE Bilişim