Aydoğdu DHA'ya yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Olayın bizimle alakası yok. Sadece komşuyuz. Aramızdaki duvarı tahta çitle bölmeye kalktılar. Ahşaptan 7 metre uzunluğunda böldüler. Çarşı yönetimi uyardı zaten onları. Ben şikayet etmişim yönetimi ben doldurmuşum gibi davrandılar. Fatih Hoca beni aradı, 'Sen mi şikayet ettin?' dedi. Dedim ki 'Ben etmedim benimle alakası yok.' Sonra 'Damatlarımın yanında niye dükkan açtın?' dedi. Ben de 'Herkes nasibini yer, burası çarşı. Senin damatların benim yanımda mekan açtı' dedim. Sonra beni tehdit etmeye başladı. 'Hocam beni tehdit etme' dedim. Sonra 'Benim oraya gelmem lazım' dedi. 'Buyur gel hocam' dedim. Buraya geldi şov yaptı. Dükkanımı bastı ama iki dakikada kaçtı. Delikanlı adam kaçar mı? Yıllarca kimsenin yapamadığını ben yaptım. Şimdi de araya adam sokuyor şikayetimi geri alayım diye. Madem mekan basıyor. Arkasında dursun. Bana haber göndermesin. Şikayetimden vazgeçmeyeceğim. O geldi mekanımı bastı. O ve damatları ve birkaç tanımadığım adamlar vardı. Geldi ve kayboldu. Maç yeni başlıyor sonuca bakacağız."

FATİH TERİM'İN BURNU KIRILDI İDDİASI

Odatv'nin edindiği bilgiye göre, Fatih Terim'in televizyoncu Acun Ilıcalı'nın evinde saklandığı iddia edildi. Kavganın nedeni ise Terim’in damadının iş yerinin yanında olan Yüzevler’den gelen kebap kokusu olduğu iddia ediliyor. Odatv’ye gelen bilgilere göre, bu kokular nedeniyle Terim’in damadı iki dükkan arasına paravan koyuyor, ancak şikayet sonrasında bu paravan kaldırılıyor. Paravanın kaldırılması sonrasında da kebap kokusunun devam etmesi üzerine Fatih Terim’in devreye girerek, Yüzevler mekanının sahibini telefonla aradığı ve “Beni oraya getirtme” dediği öne sürülüyor. Bunun üzerine Yüzevler’in sahibi Terim’e sert yanıt verdiği iddialar arasında. Sonrasında ise Terim ve damatları Yüzevler mekanına yan dükkanın bahçesinde girdiği ve kavga çıktığı söyleniyor. İddiaya göre; Yüzevler’in sahibi Terim’e yumruk attı ve Terim’in burnu kırıldı. İşletme çalışanlarının ise, kesici aletlerle Terim’in damatlarının üzerine yürüdüğü öne sürülüyor. Terim ve damatlarının işletmeden alelacele çıktıkları ve bu sırada arabalarını çarptıkları da iddialar arasında.

Fanatik’in haberine göre, Tarih; 14 Temmuz 2017... Yer; Alaçatı... Yüzevler ve Beeves adlı iki komşu restoran... Yüzevler'in sahibi Selahattin Aydoğdu... Beeves'in sahibi ise Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin...

Çetin, komşusu ile kendi restoranını ayırmak için tam ortaya hasırdan bir paravan çeker. Ancak bu durum kim olduğu bilinmeyen bir şahıs tarafından şikayet edilir. Çetin, şikayetçinin Aydoğdu olduğunu iddia eder ve durumu kayınpederi Fatih Terim'e anlatır.

Fatih Terim, saat 20:45'te Aydoğdu'yu arar ve sorar:

- "Neden sıkıntı çıkartıyorsun..."

Aydoğdu ise kendisinin şikayet etmediğini, AVM yönetiminin görsel dokuyu bozduğu için bu paravana izin vermediğini söyler. Ancak Terim'in telefondaki tutumundan rahatsız olduğu için de, şu cevabı verir:

- "Şikayetçi olan ben değilim. Fakat tavrınız hoş değil. Sizden çekinmem."

Bu cevap üzerine sinirlenen Terim, Aydoğdu'yu yanıtlar:

- "Şu an Bodrum'dayım. Bekle, Alaçatı'ya geliyorum..."

Aydoğdu da cevap verir:

- "Tehdit etme, gel..."

Saatler 01:00'i gösterirken; Fatih Terim, iki damadı Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve koruması olduğu ileri sürülen sakallı bir şahısla birlikte Alaçatı'ya restoranların olduğu bölgeye gelir.

Bu andan sonra gelişenler, Aydoğdu'nun ifadelerine göre şöyle:

Terim ve yanındakiler, restorana bahçe duvarından atlayarak girerler. Bu esnada Aydoğdu, "Hocam, müşteriler var. Gelin içeride başbaşa görüşelim" der. Ancak ortam gergindir ve bir anda kavga başlar. Volkan Bahçekapılı'nın mekandaki sandalyeleri sağa sola fırlattığı, kavgada Yüzevler'de çalışan 5 kişinin yaralandığı öğrenilir.

Kavga bittikten sonra Terim ve yanındakiler mekandan uzaklaşır. Darp edilen 5 çalışan önce hastaneye giderek darp raporu alır; ardından da Aydoğdu ile birlikte karakola giderek ifade verirler ve Terim, iki damadı ve bir korumasından şikayetçi olurlar.

Fatih Terim cephesinin de dün sabah saatlerinde karakola giderek ifade vereceği söylenir. Ancak bu konuda yetkililer, bir açıklama yapmazlar.

Olayın ardından aracılar devreye girerler ve gece boyunca Aydoğdu'yu arayarak şikayetini geri çekmesini isterler. Ancak bu telefonlara olumlu yanıt vermeyen Aydoğdu, aynen şunları söyler:

- "Geri adım atmam. Çünkü haksız olan ben değilim. Fatih Terim ve yanındakiler rüzgâr yapmaya gelmişler. Keşke delikanlı gibi görüşseydiler. Asıl maç şimdi başlıyor."

Olayın bir yanında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim var.

Diğer tarafta ise Selahattin Aydoğdu...

PEKİ AYDOĞDU KİMDİR

Aydoğdu; TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi...

Aydoğdu; Fatih Terim'in hemşehrisi ve Adana Demirspor Kulübü eski başkanı...

ANADOLU AJANSI TERİM HABERİNE YASAK KOYDU

Anadolu Ajansı Çeşme muhabiri İbrahim Evrim Ayral ise, Fatih Terim’in karıştığı kavgayı haber yaptığı ancak Anadolu Ajansı’nın haberi yayınlamadığını sosyal medya hesabından yazarak, Ajans’taki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İbrahim Evrim Ayral’ın mesajı şöyle:

Editör: TE Bilişim