• DOLAR 32,25 %-0.03
  • EURO 34,75 %0.00
  • ALTIN 2.401,46 %0.05
  • BİST100 10.337 %0.68
  • BITCOIN 62.380 %-1.52
  • ETHERIUM 3.018 %-1.4
15°

Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel haberleri ve güncel Özgür Özel gelişmeleri, Özgür Özel ile ilgili tüm video, Özgür Özel fotoğrafları ve Özgür Özel haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM'de gerçekleştirdikleri görüşme saat 12.00'da başladı.

Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı'nın daha önce yaptığı konuşması tekrar gündem oldu. Daha önceki konuşmasının detayları haberimizde...

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, detayları ortaya çıkan Sinan Ateş suikasti iddianamesine ilişkin X hesabından açıklama yaptı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret etti.

Gündem

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda siyasilerin mesir macunu kullanımı sonrası yapılan dansına gülmekten kırılacaksınız. İşte o video...

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gündem

Televizyon programına konuk olan CHP'li Gazeteci, Erdoğan Özgür Özel görüşmesini yorumlarken A Haberciler gibi konuştuğu görüldü.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan görüşmesi yaklaşık 1 saat 35...

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan ile yapacağı görüşmeyi eski CHP başkanlarıyla görüşerek onların düşüncelerini dinledi.

Gündem

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında CHP lideri Özgür Özel ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Politika

CHP lideri Özgür Özel, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının Taksim Meydanı’nda gerçekleştirilmesi gerektiğini belirterek Bakan Ali Yerlikaya'yı telefonla aradı.

Politika

Diyarbakır'da, AKP Diyarbakır İl Gençlik Kolları'ndan istifa eden 20 kişi, CHP Diyarbakır İl Gençlik Kolları'na katıldı.