• DOLAR 32,58 %0.02
  • EURO 34,92 %0.08
  • ALTIN 2.435,75 %0.23
  • BİST100 9.645 %0.00
  • BITCOIN 66.897 %0.25
  • ETHERIUM 3.220 %0.62
17°

Ümit özdağ Haberleri

ümit özdağ haberleri ve güncel ümit özdağ gelişmeleri, ümit özdağ ile ilgili tüm video, ümit özdağ fotoğrafları ve ümit özdağ haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Türk halkını “yerel halk” olarak adlandırmasına sert bir şekilde...

Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın katıldığı televizyon programında Milliyetçi İttifak ile ilgili konuşması dikkat çekti.

Politika

Fenerbahçeli eski futbolcu Ümit Özat, Zafer Partisi’ne katıldı.

Politika

İYİ Parti’de genel başkan adayı olan Mehmet Tolga Akalın, başkanlık kazanması durumunda Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu'nu arayacağını söyledi.

Politika

Türkiye’de biraz daha kalacaksın anlaşılan. Türk halkı dün verdiği oylar ile senin gitmeni öncelikli mesele olarak görmediğini gösterdi.

Politika

"Fatih Altaylı, Ümit Özdağ'ın bundan sonraki seçimlerde Zafer Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olacağı söylentilerinin doğruluğunu sordu."

Politika

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Öztürk Yılmaz ve Ümit Özdağ'a ağır sözlerle yüklendi. İşte haberin detayları...

Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı mitingde İçişleri Bakanlığı'nın başlatmış olduğu skandal Afganlara yönelik çalışmasını duyurdu.

Politika

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Youtuber Burak Güngör’ün programına katıldı. Özdağ, “Sinan Oğan iktidardan para aldı mı?” sorusuna yanıt vererek...

Politika

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Youtuber Burak Güngör’ün yayınına konuk olarak katıldı. Özdağ'a Sinan Oğan sorusu gündem oldu.

Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı televizyon programında tüp kuyruğu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, hayat  pahalılığının azalması “sığınmacıların gönderilmesine” bağlı açıklamasında bulundu.