• DOLAR 32,38 %0.17
  • EURO 34,97 %-0.31
  • ALTIN 2.325,94 %0.24
  • BİST100 9.075 %-0.06
  • BITCOIN 70.000 %-1.2
  • ETHERIUM 3.541 %-1.17
16°

Aday Haberleri

aday haberleri ve güncel aday gelişmeleri, aday ile ilgili tüm video, aday fotoğrafları ve aday haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti’nin İslahiye Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Hacer Bülbül’ün işçilere yönelik yaptığı konuşma, sosyal medyada gündem oldu.

Politika

CHP’li Sibel Suiçmez’in konuşmasından rahatsız olan AKP Trabzon adayı Genç, toplantıyı bırakıp gitti.

Gündem

AKP'nin ABB Başkan adayı Turgut Altınok sosyal medya hesabından malvarlığını duyurdu. İşte malvarlığı haberimizde...

Politika

CHP’nin Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu, uyuşturucu ile mücadelede gereğinin yapılması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Politika

AKP Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, katıldığı televizyon programında söyledikleri tepki çekti. İşte haberin detayları...

Politika

ABB Başkanı Mansur Yavaş katıldığı televizyon programında İYİ Parti ABB adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın kendisinden ne istediğini açıkladı.

Politika

İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, İstanbul için rakiplerine öneride bulundu.

Politika

İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, yaptığı konuşmasıyla İYİ Parti'yi kızdırdı.

Politika

Seçim kampanyası sırasında bir araya gelen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Raşit Emin Süer ve CHP'li Belediye Başkan Adayı Ahmet...

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti'den AKP'ye geçen Nebi Hatipoğlu'nu sert bir şekilde eleştirdi.

Politika

İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mansur Yavaş’a kargaların bile güleceği çağrıda bulundu.

Politika

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal katıldığı mitingde DEM Partilileri çılgına çevirecek açıklama yaptı.