• DOLAR 32,57 %0.06
  • EURO 34,91 %0.14
  • ALTIN 2.438,52 %0.63
  • BİST100 9.706 %-0.17
  • BITCOIN 63.200 %-4.24
  • ETHERIUM 3.106 %-4.53
21°

Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı olmaması tepkilere neden oldu.

Politika

Yerel seçimlerde MHP'den AKP'ye geçen belediyenin 9 bankamatik memuru olduğu ortaya çıktı. Belediyenin yeni başkanı açıkladı.

Politika

Gaziantep CHP Meclis Üyesi Hasan Şencan, belediyenin borç bilgilerini paylaşarak yapılan skandalları bir bir açıkladı.

Gündem

AFAD, yerel seçimlerde AKP'den CHP'ye geçen belediyeye tahsis ettiği kamyonları geri istedi. İşte o görüntüler...

Politika

31 Mart yerel seçimlerinde, AKP'den MHP'ye geçen belediye borçlarını belediyenin duvarına asarak vatandaşların görmesini istedi.

Politika

31 Mart yerel seçimlerde AKP'de olan belediye CHP'ye geçti. CHP'nin yeni belediye başkanı yüzlerce personelinin kayıp olduğu söyledi.

Politika

CHP’nin önde olduğu ancak MHP’nin itirazı sonucu geçersiz oyların yeniden sayılmasına karar verilen seçimlerde, mevcut MHP’li belediye yönetimi, seçim haftası...

Gündem

CHP’li Bodrum Belediyesi, hemşerilerine zehirli su içirdiği iddia edildi. Su kuyularının görüntüleri görenleri şaşkına çevirdi.

Gündem

Seçime sayılı günler kala AKP'li belediyeye yolsuzluk operasyonu düzenlendi. Gündeme bomba gibi düşen bu olayın MHP'nin oyunu olduğu iddia edildi.

Gündem

AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, seçim çalışması yaptığı sırada silahlı bir saldırıya uğradı ve bir kişi yaralandı.

Politika

MHP’li Silivri Belediyesi, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere az bir zaman kala milyonluk arsa satışa çıkarıldı.

Politika

İş insanı Murat Selamoğlu, sosyal medya hesabından Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediye adayı ile ilgili açıklama yaptı.