• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.199 %-2.12
  • ETHERIUM 3.067 %-0.87
13°

Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP MKYK’sında gerçekleşen bir toplantıda Kent Lokantaları ile ilgili tepki gösterdi.

Politika

Halk TV Program Koordinatörü Kürşad Oğuz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP başkanlığını bırakabileceğini duyduğunu söyledi.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yaptığı çağrıdan partiden ilk açıklama geldi.

Politika

Olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’e, Ramazan Bayramı dolayısıyla yapılan telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Ayrılmayın”...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 27. yıl dönümünde kabrini ziyaret etti.

Politika

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonrası kendilerini tebrik etmediğini belirterek önümüzdeki Ramazan Bayramı'nda kendisinin Erdoğan'ı tebrik edeceğini söyledi.

Analiz

Mazlumun, mağdurun hamisi olan Erdoğan, yıllar içinde etrafını saran dalkavuklar yüzünden toplumun en alt tabakasını görmez, duymaz oldu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki bir gençlik etkinliğinde gençlerle buluştu ve onların sorularını yanıtladı. Bir gencin Erdoğan'a sorusu dikkat çekti.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa’daki mitingde ekonomik durum hakkında konuştu ve mevcut zorlukları kabul etti.

Politika

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Hakan Ünser, MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sosyal medyada önemli paylaşım yaptı.

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri’deki mitingde yaptığı konuşmada Erdoğan'a çok sert eleştiride bulundu.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski müttefiki Erbakan’ı eleştirerek, beklentileri karşılanmadığında başka siyasi yollara sapmakla itham etti.