• DOLAR 32,57 %0.04
  • EURO 34,90 %0.03
  • ALTIN 2.434,50 %0.18
  • BİST100 9.645 %0.00
  • BITCOIN 66.758 %0.02
  • ETHERIUM 3.257 %2.58
17°

Fatih erbakan Haberleri

fatih erbakan haberleri ve güncel fatih erbakan gelişmeleri, fatih erbakan ile ilgili tüm video, fatih erbakan fotoğrafları ve fatih erbakan haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nin kazanmasıyla birlikte halk arasında coşku dolu kutlamalar başladı.

Politika

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan, katıldığı mitingde konuşmasına AKP'yi de kattı. Erbakan, AKP'yi seçim öncesi yine sert eleştirdi.

Politika

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, katıldığı bir mitingde İstanbul adayı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Politika

Fatih Erbakan; Seçime sayılı saatler kala Yeniden Refah Partimize yönelik algı operasyonları, ardı ardına yoğunluğunu artırarak devam etmektedir.

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri’deki mitingde yaptığı konuşmada Erdoğan'a çok sert eleştiride bulundu.

Politika

Yeniden Refah Partisi’nin lideri Fatih Erbakan, partilerinin üye sayısının MHP aştığını ve İYİ Parti’yi de geçmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski müttefiki Erbakan’ı eleştirerek, beklentileri karşılanmadığında başka siyasi yollara sapmakla itham etti.

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İYİ Parti ve MHP'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Politika

Fatih Erbakan televizyon programında Adnan Oktar hakkında açıklamalarda bulundu.

Politika

Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kocaeli ziyaretinde AKP standını görmezden geldi.

Gündem

TV 100 kanalına katılan Fatih Erbakan, yerel seçimler ve ittifaklarla ilgili çağrıldığı bir programda. sürekli olarak Adnan Oktar ile ilişkilendirilmesinden...

Politika

Bizden çok şey istediler ama bize çok bir şey vermediler, bu görüşmeyi gerçekleştirmek için Erdoğan tarafından muhatap alınmayan Erbakan zincirleri...