• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,22 %0.06
  • ALTIN 2.247,58 %0.18
  • BİST100 %
  • BITCOIN 65.800 %-3.13
  • ETHERIUM 3.423 %-5.39
8°

Mhp Haberleri

mhp haberleri ve güncel mhp gelişmeleri, mhp ile ilgili tüm video, mhp fotoğrafları ve mhp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Öztürk Yılmaz ve Ümit Özdağ'a ağır sözlerle yüklendi. İşte haberin detayları...

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İYİ Parti ve MHP'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Politika

MHP Sosyal Medya Sorumlusu olarak tanımlanan Hüseyin Özkan, Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş’e Ülkücülük dersi verdi.

Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ağır eleştiride bulundu.

Politika

ORC Araştırma’nın yaptığı yeni anket sonuçlarına göre, belediye seçimleri çekişmeli geçiyor. Siyasi partiler arasında rekabet kızışıyor.

Politika

MHP'de bir milletvekilin Sırp vatandaşı olduğu partide tartışmaya neden oldu. Bu milletvekilinin avukatından açıklama geldi.

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla video mesaj yayımladı. İşte mesajı...

Politika

CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın söylediği sözler üzerine Özgür Özel'in sözleri düzeltmesi üzerine MHP'den sert tepki geldi.

Gündem

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, et fiyatlarındaki artışın sorumlusunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’a seçim çalışmasında destek verdi.

Gündem

MHP lideri Devlet Bahçeli, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınayarak çağrıda bulundu. İşte haberin detayları...

Politika

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim gezisi için gittiği Lüleburgaz’da MHP’li bir seçmen ile sohbet etti.