• DOLAR 32,55 %0.00
  • EURO 34,88 %-0.03
  • ALTIN 2.436,01 %0.24
  • BİST100 9.722 %0.80
  • BITCOIN 65.000 %-2.52
  • ETHERIUM 3.197 %-0.77
20°

Skandal Haberleri

skandal haberleri ve güncel skandal gelişmeleri, skandal ile ilgili tüm video, skandal fotoğrafları ve skandal haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Gaziantep CHP Meclis Üyesi Hasan Şencan, belediyenin borç bilgilerini paylaşarak yapılan skandalları bir bir açıkladı.

Gündem

31 Mart yerel seçimlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi CHP’ye geçince İGA’dan skandal karar geldi. İşte haberin detayları...

Gündem

Son zamanlarda Karabük Üniversitesi’nde yaşanan olaylara ek olarak, Denizli’deki Pamukkale Üniversitesi’nde de bir skandal meydana geldi.

Gündem

Karabük İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa, katıldığı televizyon programında Karabük Üniversitesi Rektörü ile ilgili yeni skandal açıklamalar yaptı.

Gündem

Çorumlu Amir olarak tanınan Afrikalı Emir Zakaria, son günlerde skandallara imza atan Karabük Üniversitesi ile ilgili dikkat çeken paylaşım yaptı.

Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı mitingde İçişleri Bakanlığı'nın başlatmış olduğu skandal Afganlara yönelik çalışmasını duyurdu.

Gündem

Sosyal medyada yayınlanan sohbet odasında Türkiye vatandaşlarından skandal konuşma gerçekleşti. İşte detaylar...

Politika

AKP Milletvekili Ayşe Böhürler'in sosyal medyada yaptığı Anadil Günü paylaşımına eski AKP milletvekili Abdurrahman Kurt’tan tepki geldi.

Politika

AKP’nin Akşehir Belediye Başkan adayı olan Yusuf Kahraman, seçim kampanyasında skandal vaatlerde bulundu.

Gündem

Kırıkkale Üniversitesi’nde düzenlenen Türk Dünyası panelinde skandal yaşandı. Panelde yapılan konuşmayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Politika

Mersin Akdeniz ilçesinde CHP ve DEM Parti ittifakı, belediye başkan adayı olarak Nuriye Arslan, İstiklal Marşı ile ilgili skandal açıklamalar...

Politika

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, HaberTürk’te yerel seçimleri konuşurken, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un öğretmen olduğunu küçümsedi.