• DOLAR 32,51 %0.18
  • EURO 34,83 %0.27
  • ALTIN 2.485,40 %0.94
  • BİST100 9.544 %0.14
  • BITCOIN 62.098 %-1.43
  • ETHERIUM 2.996 %-1.99
17°

Ysk Haberleri

ysk haberleri ve güncel ysk gelişmeleri, ysk ile ilgili tüm video, ysk fotoğrafları ve ysk haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

YSK, AKP’nin Gümüşhane ilinde seçimlerin iptal edilip tekrar yapılması yönündeki isteğini reddetti. İşte detaylar...

Politika

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında, MHP adayı Yücel Doğan’ın zaferi, AKP’nin YSK’ya yaptığı itirazın reddedilmesiyle kesinleşti.

Politika

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili oyların yeniden sayılması ve seçimin yenilenmesi taleplerini reddetti.

Gündem

YSK, CHP'nin Hatay itirazını reddetti. MHP'nin Siirt'in Baykan ilçesi, Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi için yaptığı başvurular da reddedildi.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin yayın yasağını delen yayın kuruluşları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Politika

CHP’nin belediye başkan adayı olan Anıl Acurman’ın adaylığı, bir itiraz sonucunda il ve ilçe seçim kurulları tarafından iptal edildi.

Politika

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, CHP’li Belediye Başkanı Zeki Bilgin, adaylık başvurusuna geç kaldığı için yeni başvurusu reddedildi.

Gündem

CHP, AKP'nin oy pusulasında 1. sırada yer almasını usulsüzlük yapıldığını iddia ederek YSK’ya başvurdu.

Gündem

YSK  Kararı'na göre; güneşin doğuş ve batış saatlerindeki farklılık dikkate alınarak yerel seçimlerde 32 ilde oy verme saatlerinde yapılan değişiklik...