Alpaslan Türkeş ve Muzaffer Özdağ,27 mayıs 1960 ihtilaline beraber katıldılar.Daha sonra MHP'yi beraber kurdular.12 eylül 1980 darbesine kadar ülkücüler,Alpaslan T ürkeş'in liderliğinde organize olarak kanlı bir mücadelenin tarafı oldular.Öldüler,öldürdüler,çile çektiler,idam edildiler.işkence gördüler.Türkiye'nin en organize,özgül ağırlığı yüksek bir teşkilatları vardı.12 eylül darbesind Türkeş,6 yıl hapis yattı.Devlet Bahçeli,ülkücülük hayatı boyunca karakola düşmedi,işkence görmedi,hapis yatmadı,eylem organize etmedi,sürgüne gitmedi,açlık ve yoksulluk tehlıkesi ile karşılaşmadı.

Alpaslan Türkeş,D.Bahçeli'nin "MİT" ajanı olduğunu mektuplarında yazdı.

1997'de Alpaslan Türkeş ölünce ;yerine oğlu Tuğrul Türkeş ve "Mit" ajanı dediği D.Bahçeli genel başkan adayı oldular.D.Bahçeli,genel başkan oldu.Alpaslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş ,D.Bahçelinin genel başkan olmasını içine sindiremedi.MHP'den ayrıldı.ATP isminde bir parti kurdu,yanında Oktay Öztürk vardı.Babasının ,Bahçeli hakkında "mit" ajanı olduğunu söylediğini her yerde anlattı.ATP,ülkücüler tarafından gerekli ilgiyi görmedi.Tuğrul Türkeş,D.Bahçeli'nin daveti üzerine milletvekili olmak için Oktay Öztürk ileberaber MHP'ye döndü.Oktay Öztürk ve Tuğrul Türkeş",mit ajanı" olduğunu iddia ettikleri Bahçeli'nin Genel Başkanlık yaptığı MHP' de Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili oldular.

Karakter dediğimiz budur.

MHP'nin kurucu unsurlarından Muzaffer Özdağ'ın oğlu Ümit Özdağ, MHP'de D.Bahçeli'ye karşı Genel Başkan adayı olmayı düşündü.D.Bahçeli bunu duyunca ;Ümit Özdağ'ın" CİA ajanı "olduğunu duyurdu.Alpaslan Türkeş'in "mit" ajanı dediği ,amerikan kolejlerinde okumuş D.Bahçeli,Ümit Özdağ'ı ABD ajanı olmakla suçladı.

Ümit Özdağ gibi stratejist olan ,Bir dönem BBP'ye gidip gelmiş MHP genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici'nin damadı olan Sinan Oğan ,Bahçeli tarafından milletvekili yapıldı.

Sinan Oğan'ı gençler sevdi,ülkücüler sempati duydu.D.Bahçeli.halkın sevdiği ve genel başkanlığa yakıştırdığı ülkücüleri sevmiyordu.Sinan Oğan'ın avrasyacı olduğu ve Rusya ile bağlantılı olduğu şayiası yayılmaya başlandı.Fırsat beklendi ve Sinan Oğan MHP'den ihraç edildi.

Sinan Oğan'ın , yerine bir zamanlar "CİA ajanı" ilan edilen Ümit Özdağ millletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı yapıldı.D:Bahçeli;Ya CİA ajanı olan Ümit Özdağ'ı bilerek MHP'de milletvekili ve genel başkan yardımcısı yaptı. Ya da başından beri Ümit Özdağ'a "iftira" atıyordu.İki durumda felaket.D.Bahçeli söz konusu koltuğuysa rahatça iftira atabiliyor...

Bir de Meral Akşener meselesi var.D.Bahçeli 2002 de M.Akşener'i partiye davet etti.Her dönem milletvekili yaptı.Halk zaten seviyordu.Ülkücü taban da sevdi.Kıskanç bir kişiliğe sahip olan Bahçeli,yıldızı parlayan her ülkücüden gıcık kaptığı gibi Meral Akşener'den de gıcık kaptı.1 Kasım seçiminde "bir kaç gün konuşulur,unutulur." diyerek aday yapmadı.Ama yanıldı.Birkaç gün değil aylarca konuşuldu,konuşulmaya devam ediyor.

İftira sırası Meral Akşener'e gelmişti.CİA ajanlığı Ümit Özdağ için,Rus ajanlığı Sinan Oğan için

kullanılmıştı.AKP'ye yanaşmak için Meral Akşener'e fetö'cülük kalmıştı.

MHP'de en kutsal değer ;D.Bahçeli'nin koltuğuydu.

İftiralar etkili olmadı.MHP tabanı ve ülkücüler D.Bahçeli'den vazgeçmişti. O da ülkücülerden vazgeçti.Gözünü AKP'ye dikti.7 Haziran'da AKP'nin tek başına iktidar dönemi bitti.D.Bahçeli kahroldu.İlk önce şer cephesi diyerek AKP,CHP ve HDP'nin koalisyon kurmasını istedi.Saray'a giden ülkücüyü HAİN ilan etti.İlk Hain MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alpaslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş oldu.Ona "serçe" kendisine "dağ" dedi.AKP'nin iktidardan gitmesine gönlü razı olmayan D.Bahçeli "erken seçim" istedi.Ne de olsa "bilge" bir siyasetçiydi.80 olan milletvekili sayısını 180 çıkaracağını anlamıştı!.Bütün öngörüleri yanlış çıkan siyasetçi olarak tarihe geçeçek olan D.Bahçeli MHP'nin milletvekili sayısını 40'a düşürdü.

Bedelini ödeyecekti. D.Bahçeli,seçimden sonra istifa etmeyince kendisini 6 ay evvel genel başkan seçen delegeler tarafından tasfiyesina başlandı.Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı yaptığı Ümit Özdağ,"bir kaç gün konuşulur,unutulur" dediği Meral Aşener,Avrasyacı dediği Sinan Oğan delegeler tarafından daha çok seviliyordu.

"Giden haindir" dediği saray"dan destek almaya başladı.Ülkücü hareket ve taban kendisini istemiyordu ama her daim seçim kazanan AKP,kendisine karşı her daim seçim kaybeden D.Bahçeli'nin genel başkan olarak MHP'nin başında kalmasını istiyordu.Bugünler de ki Tayyip Erdoğan hayranlığı da kıskanç ve koltuksever kişiliğinden kaynaknanıyordu".Giden haindir" dediği saray'da kahkahalar atmaktadır."Serçe" dediği Tuğrul Türkeş ise artık kankasıdır.

Hain kimdir?

Ümit Özdağ CİA ajanımıdır?Yoksa Alpaslan Türkeş'in yol arladaşı Muzaffer Özdağ'ın oğlu Ülkücü Ümit Özdağ'mı dır?

Sinan Oğan ,Rus ajanı mıdır?Türk dünyasını en iyi bilen vatansever bir türk aydınımıdır?

Meral Akşener ,FETÖ'cü mü? yoksa ailece lise yıllarından beri ülkücü bir siyasetçi midir?

MHP,birilerinin babasının çiftliğimidr? D.Bahçeli'nin genel başkanlık koltuğu için ülkücü arkadaşlarına "ajan,hain" iftirası atması ayıp değilmidir?

Kimler hain,Kimler ülkücü bana söylermisiniz?